Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO NA BEZSSENNOŚĆ mam już tego dość

Polecane posty

Gość gość

od tygodnia nie mogę spać,;/ zasypiam około 4 godziny, śpię tak 2-3, ciągle się budzę, chodzę jak pijana już. Brałam krople walerioanowe, melisę, ale nie pomaga. Znacie jakieś inne sposoby?

Gość gość
też tak mam, biorę krople nasercowe, czasami pomagają :) ogólnie nie można nad tym zapanować lekami, to albo wpływ pogody albo nerwy albo cholera wie co.....:)

Gość gość
m8ze przez te upaly, ja tez tak kiedys mialam, cos strasznego

Gość spacjakropkaspacja
Zjedz ciezkostrawny posilek ;) Albo dluga relaksujaca kapiel. albo wez aviomarin ;p

Gość gość
ciezkostrawny posilek raczej nie pomoze ja biore tabletki na recepte od kilku lat i sie tak uzaleznilam ze jak probowalam ostawiac mialam takie objawy jak u alkoholika cos okropnego nikomu nie polecam .a nagle ostawienie u niektorych osob konczylo sie szpitalem....polecam napar z dziurawca chmielu melisy pazyc lugo w termosie ...poczytajcie receptury na bezsennos

Gość gość
skuteczna jest melatonina bez recepty kosztuje w avenie 22 zl 5 mg i starcza na miesiac albo 2,5 mg nie uzaleznia ,,mozna spokojnie odtawic

Gość gość
moze to depresja? bezsennosc to jeden z jej elementow. mialas ostatnio duzo stresu w zyciu?

Gość 562584789
również polecam melatoninę - świetny środek bez recepty, polecany przy długich lotach i zmianie stref czasowych :)

Gość gość
melatonina nie pomoze, jesli przyczyna jest depresja, drodzy naganiacze :)

Gość gość
autorko, masz tak, ze najgorzej czujeesz sie tu po przebudzeniu i stopniowo samopoczucie sie poprawia- najlepiej jest wieczorem, w nocy? piszesz, ze zasypiasz ok 4.00- odwrocony rytm dobowy rowniez jest oznaka depresji

Gość gość
jeżeli to stresy nic nie pomoże-sama tak miałam. Trzeba przeczekać po prostu. Teraz sypiam lepiej niż ;) i bardzo się z tego cieszę. Kto nie miał kłopotów ze snem nie zrozumie jaka to radość. Życzę spokojnych snów

Gość gość
kup melatonine,a wperw poczytaj o niej w necie....dla mnie rweelacja!musisz byc troche cierpliwa .2-3 dni i zaczyna dzialac...spisz jak niemowle!!!a cha i to jest zdrowe !

Moja żona miała podobnie . Często pomagał seks , rozluźniała się i zasypiała .

Gość ciekaweeeeeee
komu pomagal seks pulchny, bo na pewno nie zonie :O