Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozpowiada ze robilam mojemu chlopakowi loda

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pewien problem.. jakies trzy miesiace temu jeszcze w sql moja (byla) naj przyjaciolka powiedziala mi ze jakas dziewczyna mowila ze widziala mnie w szatni szkolnej hak robilam loda mojemu chlopakowi (co nie bylo prawda). Nie przejelam sie tym za bardzo. Teraz w sumie nie jestesmy juz takimi przyjaciolkami, ale to bie wazne, dzisiaj spotkalam sie moja druga naj przyjaciolka ktora powiedziala mi ze plotke powiedziala terazniejsza najlepsza przyjaciolka tamtej, nwm dlaczego to zrobila bo nawet jej nie znam, w tej chwili obiecalam przyjaciol ze nic z tym nie zrobie bo niee moglam sie o tym dowiedziec.. W sumie to nikomu o tej plotce jezzcze nie rozpowiadala ale ciezko sie z tym czuje ze moja byla przyjaciolka jej wierzy.. ;(( co mam robic?

Gość gość
a co nie można chlopakowi loda zrobić swojemu ? czego ty się przejmujesz

Gość gość
smuci mnie tylko ze moja przyjaciolka wierzy dziewczynie ktora nawet mnie nie zna i szczerze to jest moim zdaniem niesmaczne ze ktos rozpowiada na mnie te ploty

Gość Roselena
Odpowiedz lasce: "Umiem robić laskę, to ją robię, dziciaku". ;)

Gość gość
zajmij sie lepiej dieciaku szykowaniem wyprawki szkolnej, bo juz zaraz polowa sierpnia:O