Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zibo

Problem z obecną i byłą dziewczyną

Polecane posty

Gość Zibo

Witam ;) mam 16 lat obecnie mam dziewczynę młodsza ode mnie o rok jesteśmy już ze sobą prawie 3 miesiące. a znamy się dobre pół roku. Bardzo ja kocham, pasujemy sobie siebie jak mało kto, mamy dużo wspólnych tematów, dużo wspólnych zainteresowań, i co najważniejsze nie kłócimy się ;) problem polega na tym że, od pewnego czasu utrzymuję bardzo dobry kontakt z moją byłą dziewczyną, od czasu do czasu spotykamy się aby porozmawiać. Wspomniała mi też ona ze bardzo często o mnie myśli ,praktycznie dniami i nocami. bardzo mnie to zdziwiło, ponieważ doskonale wie ze ja mam nową dziewczynę, lecz mimo wszystko po dobrym miesiącu pisania ze sobą i kilku spotkaniach u niej zacząłem odczuwać jak by jej bardzo brakowało. Była to moja pierwsza miłość tak na poważnie;) Problem tkwi w tym że gdy byłem z moja byłą dziewczyna, to często się kłóciliśmy, kilka razy do siebie wracaliśmy, mieliśmy poróżnione zainteresowania, i w nie wszystkim się do końca zgadzaliśmy. Lecz mimo wszystko ta moja była miała w sobie to coś co mnie do niej ciągło, potrafiłem jej wybaczyć wszystko. Teraz myślę o moje byłej praktycznie 24 godziny na dobę. Nie mogę sobie z tym poradzić ! , nie wiem co mam zrobić?! Proszę o pomoc.;)

Gość Pani__Kara
a mysl sobie o czym chcesz, w koncu za myslenie nie karaja :classic_cool:

Gość gość
a o jaka pomoc prosisz, bo pytania nie widze?!

Gość wsnt
Boże ma 16 lat i dwie laski, a ja 20 i w życiu ani jednego chłopa

Gość gość
proponuje trójkąta weź byłą i obecną jak tak bardzo się lubią

Gość gość
dziecko idz spac, gdzie sa rodzice!

Gość Jero4445
A gdzie byli rodzice wtedy?

Gość Zibo
Pytanie to , rozstać się z obecną dziewczyną i wrócić do byłej, czy zapomieć o byłej i być szczęśliwym z obecna ?

Gość gość
Wrocic do bylej. Sory ale do pierwszej milosci zawsze bedzie cie ciaglo.. Tym bardziej mowisz ze ma to cos co cie ciagnie do niej..i tak nie dasz rady bez niej uwierz. Wroc ale powiedz jasno ze nie chcesz klotni wiecej..itp.

Gość gość
z żadna nie byc, ale sie z obiema widywac czasami... a znaleźć sobie trzecią... jak sie ma 16 lat i powodzenie to trzeba z życia korzystac!

No coś w tym jest że do pierwszej milosci szczegolnie sie ciagnie,ale czasami nie warto bo jesli wczesniej sie nie dogadywaliscie to po co byc razem ? chcecie sie pozabijac? :D

Gość Zibo
Nie no oczywiście, że nie chcemy się pozabijać;) tylko jestem nie pewny co do tego czy jak się wcześniej kłuciliśmy to czy jak byśmy do siebie ponownie wrócili nie było by tej samej sytuacji. I poza tym nawet nie wiem jak ja miał zerwać z obecna dziewczyną co bym miał jej powiedzieć. Tego też się boję. ;(