Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarł ojciec mojego byłego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Witam, zarys sytuacji wygląda tak: Byłam z moim chłopakiem 7 lat nie wzięliśmy ślubu bo twierdził ze musi najpierw się czegoś dorobić. Często się kłóciliśmy ale zawsze jedno z nas nie pozwalało tego zepsuć. Niestety w czerwcu ojciec mojego byłego zachorował. Od tego czasu nie mogłam znaleźć wspólnego języka z nim. zaczął dużo pić ze znajomymi Ale zapewniał do końca czerwca ze mnie kocha i zrobi wszystko żebym była szczęśliwa. Strasznie przezywał chorobę ojca a ja nie wiedziałam jak mu pomoc. Pod koniec czerwca zaczął pisać z inna dziewczyna zapewniając mnie ze nic złego nie robi. A na początku lipca zostawił mnie mówiąc ze mnie już nie kocha i nie chce żyć ciągle się użerając ze sobą. Nie mogłam tego zrozumieć, prosiłam go i błagałam żeby dal nam jeszcze szanse.Na próżno. W połowie lipca dowiedziałam się ze spotyka się z ta dziewczyna z która pisał będąc jeszcze ze mną. Dzisiaj do mnie zadzwonił ze jego ojciec zmarł :( Znałam go był wspaniałym człowiekiem. Jak mam się teraz zachować? Na pogrzeb pójdę na pewno. Powiedziałam mu ze zawsze może na mnie liczyć i zawsze mu pomogę. Nie wiem czy mam powiadamiać naszych wspólnych znajomych?Czy jego zapytać o zgodę? czy podejść po pogrzebie do jego mamy? Czy podejść do niego?? Dalej zależy mi na nim i nie wiem jak mu teraz pomoc.

Gość vaanilka
Do jego mamy wypadało by podejść, do niego też chociaż ze wzgledu na to ze przeżył tragedie

Gość gość
A co w takiej sytuacji jemu i jego mamie powiedzieć? nie wiem mam taka pustkę teraz w głowie

Gość gość
"Wyrazy współczucia" wystarczy. Nie wkrecaj się, Facet przeżył tragedię, ale wcześniej potraktował Cię wrednie.