Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męski inaczej

męskie spodnie w kwiatki

Polecane posty

Gość męski inaczej

Czy myślicie, że dobrze zbudowany i podobno przystojny mężczyzna może nosić spodnie we wzór kwiatowy? Nie mówię tu o np. białych jeansach w kolorowe kwiatki, bo to nawet na kobietach wygląda źle, tylko o spodniach z materiału jednokolorowego, tkanego w fakturę układającą się we wzór kwiatowy.

Gość gość
Dobry maskujacy na otwartym terenie (łące) strój. W lesie natomiast udaje łąke. Praktyczny do dyskretnego przemierzania terenów dzikich

Gość męski inaczej
Myślałem w ogóle o takim garniturze. Seweryn Krajewski miał jakiś czas temu taką czarną marynarkę. a ja myślę na początek o takich spodniach.

Gość gość
A nie możesz naciac troche badyli i powtykać se w majtki, koszulke ew w d*pe i skarpetki?

Gość gość
Na głowie wianek ze stokrotek itd.

Gość męski inaczej
Czyli S. Krajewski nie jest facetem?

Gość męski inaczej
Sorry, O Krzysztofa Krawczyka mi chodziło. Podobno jestem do niego podobny, tylko nieco chudszy i młodszy ( o 22 lata)

Gość gość
Nie no...kwiatki dla faceta to przesada.

Gość męski inaczej
A plamy kamuflażu dla kobiety to nie jest przesada? Przecież tradycyjne męskie, hawajskie koszule są w motyw kwiatowy i tu akurat nikomu nie przeszkadza. A spodnie w delikatny kwiatowy deseń przeszkadzają. Chciałem sobie kupić telefon Szajsung Avila La' Fleur, to też był krzyk: "taki niemęski?!" W efekcie kupiłem sobie bardzo męski S. Nexus, który kosztował 8 razy tyle i krzyku nie było.