Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci będąc na plaży tez robią głupie uśmiechy na widok

Polecane posty

Gość gość

Innych kobiet w kostiumie kąpielowym? Bo mój to nawet ukryć tego nie potrafi. Normalnie jakiegoś porażenia "mózgu" dostaje

Znaczy zdrowy i z hormonami ok . Gdyby się nie oglądał i nie uśmiechał głupio to powód do zmartwień by był .

Gość gość
facet reaguje tak jak powinien. Organizm nie odróżnia moja czy inna kobieta. Jak kobieta jest ładna to facet reaguje.

Gość gość
czyli zonate kobiety tez powinny a nawet nakazuje wam ogladac sie za innymi facetami

Gość gość
nie mój tak nie robi gdyby robil to nie chodziłabym z nim na plażę bo byłoby mi wstyd za faceta co zachowuje sie jakby kobiecego ciała nie widział:o

Prawdziwy mężczyzna wpatrzony byłby w najpiękniejszą kobietę w bikini na plaży, czyli swoją kobietę.

Gość gość
Ostatnio jak byłem na plaży z dziewczyną to jakaś laska przed nami pól godziny ręcznik rozkładala a tak d*pcie wypinala ze miałem niezły ubaw a dziewczyna i tak mnie zwyzywala ze niby mi się podoba. A co ja winny:-)

Gość ale wy baby głupie jesteście
dałyscie sobie wmówić, że facet MUSI się ogdlądać za innymi i sięślinić na ich widok i wtedy jest PRAWDZIWYM facetem:/ załosne i wy i wasi faceci od 7 boleści, którzy tak robią, nic tylko współczuć ;/

Ale gdybym nie patrzył na inne to skąd bym wiedział że to moja najpiękniejsza jest?

Gość gość
jesli facet jest niewinny- to znaczy ze nie ma mozgu

Gość gość
Jakby facet nie oglądał się za kobietami to do kobiet ( swojej dziewczyny by nie zagadał) oczy dalej działają ale ciało i serce pozostaje przy tej jednej.

Gość gość
Jakby facet nie oglądał się za kobietami to do kobiet ( swojej dziewczyny by nie zagadał) oczy dalej działają ale ciało i serce pozostaje przy tej jednej. ------ ale durny jestes, mowimy o zonatych

Oczywiście! Ba! Nawet rozbieram ich wzrokiem ;) Gdybym jednak wybrała najfajniejszego z brunetów, inni stanowiliby tylko tło a nie obiekt mojego pożądania.

Gość herrIvanGogh
gdy robił na widok chłopców, byłby problem, a tak to wszystko w porzo

Gość MaXbqees
Tez kiedyś widziałem jak jedna lasencja celowo wypinala pupę w naszą stronę. Mieliśmy z kumplami co podziwiać ale żaden z nas do tego pustostanu nie chciał startować ;-)

Gość gość
jako ,,anonim,, - ,,facet ma swoją kobietę, wzorcem cnót i piękności,,

Dokładnie gościu, zatem jeżeli jak dziki zwierz ogląda się za innymi, to znaczy, że nie widzi w swojej partnerce kobiety jaką widzieć powinien.

Widzisz fiku swoje się ma i kocha inne podziwia . Już tacy jesteśmy , taka felerna konstrukcja . Najważniejsze to pomimo wszystko swoje szanować i o swoje dbać . Obrazy w muzeum też się podziwia i jeszcze za to płaci . Podziwiać to wcale nie znaczy pożądać .

Nie będę się z Tobą kłócił , uwierz jedno drugiemu naprawdę nie przeszkadza . Kobiety też oglądają się za mężczyznami i to jest normalne .

Gość gość
Mój kiedyś też tak robił ale raz przegial bo razem z kumplem zaczęli głośno gadać jakichś dziewczynach. Ja wtefy nie miałam stroju ale tak mnie wkurzul ze się rozebralam do bielizny i w stringach weszłam do wody obok jakichś facetów. Nie obyło się bez komentarzy a mój facet był tak zazdrosny ze mnie siła ubieral;-) od tamtej pory spokój

Gość yyyyyyyyyyyuuuuu
Prawdziwy facet nie bedzie sie ogladal za innymi gdy ma przy boku swoja kobiete! Co innego jak jest np. Razem z kumplami i jak ktos tutaj pisal - laska sama wypina tylek. Ale gdy ma przy sobie kobiete?! Dla mnie to by oznaczalo brak szacunku i od razu bym pozegnala takiego frajera.

Gość gość
gość Jakby facet nie oglądał się za kobietami to do kobiet ( swojej dziewczyny by nie zagadał) oczy dalej działają ale ciało i serce pozostaje przy tej jednej. ------ ale durny jestes, mowimy o zonatych xxxx A co to zmienia żonaty czy wolny jak kobieta jest atrakcyjna to każdy facet zerknie chociaż. Jak coś jest ładne to aż chce się na to patrzeć.

Gość gość
Uśmiechy i głupie miny jeszcze można przeżyć ale najgorsze jest komentowanie.