Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaay

Jak znaleźć normalnego odpowiedzialnego chłopaka POMOCY

Polecane posty

Gość Kaay

Witam! Czasem się zastanawiam dlaczego kiedy poznam chłopaka on myśli tylko o jednym - seks lub peeting czy jak to się pisze.. Denerwuje mnie to, bo chciałabym poznać w końcu kogoś, kto myśli głową, która ma na karku.. Nie chcę robić tego z tymi chlopakami i kiedy mówię NIE, to oni odchodzą.. Nie staram sie ich zatrzymać, bo po co mi ktoś taki. :/ Nie wyglądam jak typowa 16latka - jestem wysoka, ciało mam dość kobiece, nie uważam się za brzydką, to tym bardziej nie rozumiem dlaczego jeszcze nie trafiłam na kogoś kto jest w porządku..... Poza tym nie ubieram sie wyzywająco - wręcz przeciwnie, najczęściej zwykle czarne leginsy,koszula, vansy... jak mam znaleźć kogoś normalnego?

Gość gość
Po co Ci taki chłopak? Nie masz co robić w wakacje? Przecież wszyscy dobrze wiemy, że i tak nie stanie się on Twoim chłopakiem.

Gość koc mie dreczy
nie ma normalnych i odpowiedzielnych chlopakow bywaja normalni i odpowiedzialni mezczyzni ale wiekszasc z nich jest pozajmowana :D

Gość gość
Nawet gdyby do Ciebie zagadał to i tak byś go nie zauważyła bo dla kobiet porządny facet nie jest atrakcyjny.

Gość Kaay
Nie jestem wybredna jeśli chodzi o atrakcyjnosc "zewnetrzna" :-/

Gość gość
Starsi około 30 patrzą na stabilizacje ale wątpię By chial kobietę polowe mlodsza..

Gość biczusss
hej wiesz co uwazam ze jezeli przyjdzie na to twoj czas to napewno sie trafi taki chlopak a przede wszystkim miej swoja godnosc i nie strac tego za wczesnie bo w tym wieku chlopaka buzuja hormony i naobiecuje ci zlote gory a predzej czy puzniej itak cie zostawi bo ten wiek nie jest jeszcze wiekiem na dlugie trwale zwiazki tylko wszystko sie zmienia z dnia na dzien.nie zrozum mnie ze jestem jakas przemadrzala czy cos ale tez mialam tyle lat co ty i wiem o co chodzi,wkazdym badz razie zycze ci naprawde bardzo wartosciowego chlopaka:-)

Akurat z tym się nie zgodzę, że wiek faceta mówi o stabilizacji, co to ma do rzeczy? Najważniejsze jest to co on ma w głowie, a nie cyferki w dowodzie ...

Gość gość
wartościowi chłopacy w 99% przypadków swoje pierwsze dziewczyny mają po 20.

Gość 27latek
ooo ja bym cie chętnie poznał ! skąd jestes ?

Gość Kaay
Dziękuję:-) wiem o co chodzi.. Już takiego miałam, zerwal przez portal spolecznosciowy, 4 msc później napisał, ze wciąż kocha,a potem mi napisał "Chciałem, żebyś mi opie*dolila gale, a potem mi się ciebie żal zrobiło" IDIOTA.

Gość 27latek
a bierzesz z doopy do buzi ?

Gość wredny smok
Jeśli czarne legginsy nie są wyzywające, to ja nie jestem Wredny Smok. Masz taki styl, to takich chłopaków przyciągasz. Załóż ładną spódniczkę do kolan i odpowiednią do niej bluzeczkę a zobaczysz, że zupełnie inny typ chłopaków zacznie się Tobą interesować.

Gość gość
Nie ma co liczyć na fajnego chłopaka.Takich to ze świecą szukać.Szybko się o tym przekonałam i Ty też, nie daj się zwieść słodkim słówkom - trzeba być upartą i szukać tego jedynego a nie pierwszego lepszego;)

Gość gość
Witaj.cóż problem polega na tym że zapewne wybierasz tylko tych przystojnych bo przecież nie zniżylabyś się do poziomu brzydkiego chłopaka bo to nie byłoby cool w oczach koleżanek.a prawda jeśt taka że przystojni chłopcy traktują dziewczyny głównie jako obiekt seksualny a nie obiekt uczuć..dla przykładu jestem wysokim inteligentnym i wrażliwym 23latkiem.ale przez to,że mam brzydka twarz moje relacje z dziewczynami polegają tylko na ich komentarzach-o boże jaki paskudny..a potem te same dziewczyny wracają do swych ciach i płaczą że Ci ich nie szanują czy zdradzają..cóż to wasz wybór..może warto czasem dać szansę tym brzydszym?zostawię swojego maila gdybyś chciała porozmawiać ale nie sądzę byś skorzystała skoro znasz już moja brzydka prawdę..pozdrawiam sebkas@onet.eu

Gość gość
Ta, Sebkas, Ty taki wartościowy jesteś że aż śmieszny :D

Gość gość
Zanim zaczniesz kogoś krytykować na podstawie opinii innych nie znając kogoś to zastanów się dwa razy.

Gość gość
Jestem nieco starszy i powiem Tobie jak to wygląda ze strony mężczyzn. Mam 22 lata i ponoć jestem porządnym facetem, wartościowy, odpowiedzialny dojrzały itp. itd. do około 20 roku życia czyli mniej więcej do szkoły średniej dziewczyny nie zwracały na mnie uwagi zbytniej choć zdarzał się pojedyncze sympatie. Od tak 21 roku życia zauważyłem znaczną zmianę w traktowaniu mnie przez kobiety/dziewczyny. Wprawdzie nie wyzywały mnie, nie zlewały ale raczej nie byłem dla nich "atrakcyjny". Teraz nie raz usłyszę, że jestem przystojny, kobiety same zaczynają ze mną rozmawiać, czy dają numer telefonu. Chłopak, którego szukasz nie rzuca się w oczy, nie błyszczy możliwe, że jest zupełnie inny niż rówieśnicy. Większość kobiet dopiero tak od ok. 20 roku życia zaczyna dostrzegać takich chłopaków gdy zaczyna się chęć na poważniejsze związki. Generalnie dziewczyny od rówieśników oczekują niedojrzałości połączonej z brawurą, imprezowaniem itd. inne zaś chcą "dojrzałości" kojarząc to ze znacznie starszym partnerem. Problem zaczyna się gdy nastolatek jest znacznie dojrzalszy niż jego rówieśnicy. Nie pasuje ani na tego starszego, ani na tego niedojrzałego. A jeśli ktoś taki długo był sam może się do tej sytuacji przyzwyczaić i kreować swoje życie w wersji singla mimo tego, że może się wydawać, że ktoś taki w pewnym wieku nie ma prawa być sam.

Gość gość
Możesz mi powiedzieć na cholerę takiemu 16-latka? To praktycznie dziecko jest, dla mnie kompletnie nieatrakcyjna. Jak można w czymś takim szukać kobiety?

Gość gość
gość Możesz mi powiedzieć na cholerę takiemu 16-latka? To praktycznie dziecko jest, dla mnie kompletnie nieatrakcyjna. Jak można w czymś takim szukać kobiety? xxx 1. Kobiety lecą na starszych a) więc 20+ chłopakiem będzie zainteresowana b) 20 + dziewczyna nie będzie zainteresowana równolatkiem 2. zobacz jak wyglądają współczesne nastolatki 3. Nie chcąc być samemu 20+ chłopak musi związać się z młodszą/dużo młodszą

Gość Hhahahha
"Załóż ładną spódniczkę do kolan i odpowiednią do niej bluzeczkę a zobaczysz, że zupełnie inny typ chłopaków zacznie się Tobą interesować" - a to dobre, dawno się tak nie uśmiałam! Bzdura do kwadratu. Mam ponad 30 lat i niejeden mężczyzna się mną interesował. I nie ma zupełnego znaczenia to, jak się dziewczyna czy kobieta ubiera, bo podrywacz poleci na każdą. Ja na przykład noszę głównie spodnie, od czasu do czasu właśnie te spódnice do kolan, żadnych dużych dekoltów, a i tak 99% z tych, którzy się mną interesują, okazują się być poszukiwaczami przygód. Niezależnie od tego, czy poznam ich na parkiecie, na spotkaniu związanym z moim hobby czy przez znajomych.

Gość gość
Kobieta po za seksem nic dziś nie oferuje mężczyźni więc głównie podrywacze zagadują.

Gość Hhahahha
A Ty kto, że znasz wszystkie kobiety? Nie generalizuj.

Gość gość
i tak pewnie wymagasz od faceta więcej niż sama możesz dać

Gość gość
Dalej uważam, że 16-tka to przegięcie pały. Tobie zapewne chodzi o znajomość typu "chcę być matką twoich dzieci" albo przynajmniej żoną, a w tym wieku - sorry, no f**kin way. Na razie szukaj raczej przygód i doświadczenia na potem.

Gość mareczek22
Kaay mam 22 lata jestem odpowiedzialnym facetem miałem w zyciu 2 partnerki, rozmawiałem o tym ale nigdy nie namawiałem na wspolzycie. Odrazu mowiłem dopuki kobieta nie bedzie gotowa na ten krok bede czekac ile trzeba. Nikogo nie traktuje jak dziewczyne na jedna noc, jezeli ktos mysli tylko o tym znaczy ze nie szanuje wogole kobiet i jest niedojzały.

Gość panna bez dziecka
żaden atrakcyjny jeszcze cię nie chciał ot cały problem

Gość gość
nie ma normalnych facetow, to po pierwsze, odpowiedzialni oni tym bardziej nie sa, to po drugie, a po trzecie zejdz na ziemie

Gość gość
czarne leginsy? ha ha na miasto? ha ha i nie ubierasz sie jak dziwka? wez sie dzieciaku ogarnij, najwidoczniej wygladasz na szmate i tak cie traktuja faceci jak szmate;)