Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaay

Jak znaleźć normalnego odpowiedzialnego chłopaka POMOCY

Polecane posty

Gość gość
Widocznie Ci co chcą zaliczyć kobiete to nie są przygotowani na małżenśtwo albo mieć stałą partnerke

Gość gość
kolejne dziecko ktore nie ma zajecia w wakacje:O dziewczyneczko znajdz sobie lepiej ... znajdz sobie kolo ratunkowe i idz nad jeziorko poplywac, sezon na truskawki sie wprawdzie skonczyl, ale mozesz zbierac jablka i dorobisz sobie na blyszczyk do szkoly i wyprawde szkolna:) a chlopcow i powazne zwiazki zostaw dla doroslych, ty musisz jeszcze dorosnac mala

Gość gość
dokladnie, dziewczynka mysli, ze chlopcy w jej wieku sa odpowiedzialni, ehh ta mlodziez:D odpowiedzialny, dojrzaly facet czyli nie predzej niz z reguly po 30 stce nawet nie spojrzalby na taka malolate z plecakiem:D

Gość Kaay
czy wam flety trzeba wszystko z osobna tłumaczyć? poza opisem nie wiecie jak wyglądam, to ze mam 16 nie oznacza, ze na tyle się zachowuje i wyglądam, szmatę to masz w domu, która zmywasz podlogi, nie wiem od kiedy leginsy sa dziwkarskie :-D no chyba, ze sama nosisz i jesteś dziwką, to wtedy faktycznie możesz tak uważać. Wakacje spędzam świetnie, dzięki za troske kicia ;-) a co do nauki, to odpuscie sobie, z gimby wyszłam z paskiem azniewalajace wyniki testu gimnazjalnego pozwalaja mi na chwile zapomnienia od szkoły i czas randek ;-) w końcu wakacje sa po to by się dobrze bawić, zakompleksione swinie :--)

Gość mareczek22
Kaay nie słuchaj sie tych załosnych facetow im tylko jedno w głowie