Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facetom naprawde staje na widok lasek

Polecane posty

To przez kobiety ludzie zostali wydaleni z raju To można ciekawie zinterpretować, jeśli przyjąć że nie było by ludzi gdyby się nigdy nie narodzili i jeśli uznać raj za stan przed narodzeniem.

Gość gość
a po co komus jakis wzorzec mezczyzny? liczbe facetow nalezy ograniczac, pozostawic 10 procent do ciezkich prac fizycznych a reszte pozamykac, faceci to prymitywny podgatunek

Gość gość
a po co komus jakis wzorzec mezczyzny? liczbe facetow nalezy ograniczac, pozostawic 10 procent do ciezkich prac fizycznych a reszte pozamykac, faceci to prymitywny podgatunek xxxx Powiedz to tym, którzy brali udział w powstaniu warszawskim i pozostałym, którzy brali udział w odzyskaniu przez Polskę niepodległości.

Gość gość
czasy sie zmieniaja

Gość gość
No mi nie staje . Chyba ze jestem zrelaksowany wtedy stanie.. A tak to na widok czegos u partnerki dryga mi okrutnie xdxd

Gość Rzecz normalna
Czytając wasze wypowiedzi dostałem raka. Jak jakiegoś mężczyznę ktoś podnieci to rzeczą normalną jest to że mu stanie. Przykładowo, gdy zobaczę jakąś sexi kobietę, rzecz normalna że mnie podnieci. Do homoseksualistów: *gdy zobaczę jakiegoś atrakcyjnego mężczyzne. Naprawde ludzie.... nie róbcie wiochy. Ktoś cie podnieci, to ci stanie

Gość gość
dla mnie to i tak bardzo obleśne :O

Gość gość
jak miałem naście lat to z byle powodu mógł stawać. Teraz jak mam trochę więcej to od patrzenia na kogoś na ulicy nie staje.

Gość gość
Starzy faceci w mieście czy na plażach często chodzą z podniesionym i przyglądają się dziewczynom w taki maksymalnie obleśny sposób.

Gość gość
Jesteście zboczeni albo niedorobieni jak może komuś stawać na widok ubranej kobiety? Tylko zboczkom tak się robi to się powinno leczyć, mogę to porównać do uczucia głodu jesteś głodny to nie żresz liści z krzaków tylko przygotujesz lub kupisz posiłek tzn że do tego żeby się faktycznie podniecić potrzebne są odpowiednie warunki.

Gość gość
normalnemu mężczyźnie staje na widok nastolatek 15-19 a nie starych kobiet po 30

Gość gość
mów za siebie impotencie mi staje zawsze i wszędzie :classic_cool:

Gość Darek87
Nie "staje" no weź facetka coś kupuje idzie do szkoły a on ma myśleć o jej sromie?No weź,jak zwierz? I jak ona myśli,co się gapisz zboku.To jest kontrolowane.A ci co tego nie kontrolują to są niedorozwinięci emocjonalnie i prymitywni.

Mi staje zazwyczaj w śnie i nic na to nie mogę poradzić nie pamiętam że by w mieście na widok kobiety mi stanął :)