Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WESELE

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pewien problem ponieważ niedługo mam wesele brata i dostałam zaproszenie z osobą więc pomyślałam że kogoś zabiorę. Mam pewnego chłopaka którego poznałam przez kolegę na imprezie bawiliśmy sie na jakis potem jeszcze 3 imprezach a potem on wyjechał ale pisalismy jeszcze prare razy podoba mi się i nie wiem jak zapytać go czy by poszedł ze mną jest mi strasznie głupio tak prosto go zapytać :/ Pomóżcie mi proszę !!!!! Jak mam to zrobić ?? !!!!

Gość gość
JEST TU KTOŚ ???

Gość gość
inaczej niż prosto nie dasz rady. zapytaj a w razie odmowy powiedz po prostu ok żeby relacji nie popsuć i nie wyskocz z pójdziesz jako kolega.

Gość gość
A nie wygląda to głupio trochę że tak mało się znamy a ja go już na wesele ?? boje się strasznie tej odmowy jego bo wiem że popsuje to potem relacje będę wtedy unikać go jak się tylko da :(

Gość gość
nie wydaj mi się żeby miało to wyglądać głupio. powiedz mu, że masz wesele i spytaj czy nie zechciałby ci towarzyszyć. i nie wiem dlaczego miałabyś go unikać jak ci odmówi.

Gość gość
Bo mi się on podoba i wtedy mi głupio byłoby spojrzeć w jego oczy :/ Czyli tak po prostu zapytać się ?? a jak lepiej napisać czy na real ??

Gość gość
ja mialam taki problem tez tylko ze tak.. mam takiego przyjaciela z ktorym no ciagnie nas do siebie :P no ale juz dawno temu zaprosilam innego bo sie z nim spotykalam ale teraz sie z nim poklucilam no i nie chce z nim isc, wiec mu powiedzialam no i kiedys w rozmowie z P. napomnialam ze nie mam z kim isc a on cos tam ze "no masz mnie przeciez, ja dla Ciebie wszystko" wiec od slowa do slowa wyszlo ze go zapraszam wiec idzie ze mna :) juz za 3 tyg :) jestem szczesliwa bardzo

Gość gość
No to ładnie Gratuluję :) oby mi się tak przydarzyło bo mam innego kolegę też w zamian ale Ja chce gooo !!!!! Tylko własnie jak się podoba to gorzej się zapytać już :/ Jeszcze to najgorsze jest ze mamy wspólnych znajomych którzy nic o tym nie wiedzą że od czasu do czasu my sobie piszemy i tak teraz ja z nim na wesele. Sama sobie problemy szukam już :/

Gość gość
no ale powiem Ci ze mnie zapoznal chlopak z nim we mnie zakochany no i na poczatku tez bylo dziwnie bo ja mu sie podobalam, on mi i tez po kryjomu troche pisalismy i sie spotykalismy i sie zaprzyjaznilismy. Ja mysle ze warto probowac bo moze byc cos fajnego z tego i nie mysl o tym ze ci moze odmowi chociaz ja wiem ze lepiej tez brac taka opcje pod uwage ale mysle ze bedzie dobrze :) powodzenia i trzymam kciuki :*

Gość gość
Nie dziękuje heh :) ale dzięki za radę już coraz bardziej pewna jestem i mam nadzieje że sie uda :) Tobie też życzę powodzenia dalej i szczęścia :*