Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nieumyslna

niezręczna sytuacja nie wiem co robić

Polecane posty

hmmm.. zaczęło się od tego, ze kiedyś kiedyś byliśmy ze sobą, ale byliśmy gówniarzami. w życiu bym nie pomyślała, że po takim czasie jeszcze nam zdarzy się coś podobnego. ostatnio byliśmy pijani, żadna nowość , jesteśmy oboje wolni, no i się całowaliśmy u kolegi na ognisku. ani ja ani on nie wiązaliśmy ze sobą żadnych planów. byłam po tym taka akcja , trochę chora, bo dostał by przeze mnie w ryj od mojego kumpla, ale wszystko się ułożyło. wczoraj piliśmy też. no i moi rodzice bardzo go lubią. i aż mi trochę wstyd, bo się kolegujemy, a oni tak na niego naciskają. dobra, pojechał z moim kolegą do domu, ale wrócili i od 1 w nocy do 5 rano ten drugi spał na łóżku z moją siostrą a ten ze mną. no i oni spali a my się całowaliśmy i wgl . nadal nie wiązałam z nim żadnych decyzji, ale zdziwił mnie od niego sms 'kurdee. przepraszam za wczoraj' a ja zapytałam się o jaką sytuacje chodzi a on , że o całą noc . dziwnie mi się zrobiło, bo ja lubię się bawić, ale teraz mam moralniaka, i boje się i nawet nie chce spojrzeć mu w oczy. zawiodłam się, chociaż NIC A NIC nie chciałam z nim . nie wiem co teraz robić. potrzebuję rady. nie wiem, czy mam przed nim się chować czy co. taka sytuacja nie powinna tak się skończyć, a przede wszystkim nie powinna się wgl zdarzyć. jeju, nie wiem , cały czas o tym myślę i nie mogę przestać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować