nieumyslna 0 Napisano Sierpień 3, 2013 hmmm.. zaczęło się od tego, ze kiedyś kiedyś byliśmy ze sobą, ale byliśmy gówniarzami. w życiu bym nie pomyślała, że po takim czasie jeszcze nam zdarzy się coś podobnego. ostatnio byliśmy pijani, żadna nowość , jesteśmy oboje wolni, no i się całowaliśmy u kolegi na ognisku. ani ja ani on nie wiązaliśmy ze sobą żadnych planów. byłam po tym taka akcja , trochę chora, bo dostał by przeze mnie w ryj od mojego kumpla, ale wszystko się ułożyło. wczoraj piliśmy też. no i moi rodzice bardzo go lubią. i aż mi trochę wstyd, bo się kolegujemy, a oni tak na niego naciskają. dobra, pojechał z moim kolegą do domu, ale wrócili i od 1 w nocy do 5 rano ten drugi spał na łóżku z moją siostrą a ten ze mną. no i oni spali a my się całowaliśmy i wgl . nadal nie wiązałam z nim żadnych decyzji, ale zdziwił mnie od niego sms 'kurdee. przepraszam za wczoraj' a ja zapytałam się o jaką sytuacje chodzi a on , że o całą noc . dziwnie mi się zrobiło, bo ja lubię się bawić, ale teraz mam moralniaka, i boje się i nawet nie chce spojrzeć mu w oczy. zawiodłam się, chociaż NIC A NIC nie chciałam z nim . nie wiem co teraz robić. potrzebuję rady. nie wiem, czy mam przed nim się chować czy co. taka sytuacja nie powinna tak się skończyć, a przede wszystkim nie powinna się wgl zdarzyć. jeju, nie wiem , cały czas o tym myślę i nie mogę przestać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach