Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marew

Czy jestem zaproszony

Polecane posty

Gość marew

Kolega w odpowiednim terminie przed weselem zaprosił mnie telefoniczne , pytajac jak mam na nazwisko aby prawidłowo wypisac zaproszenie, do tej pory zaproszenia nie otrzymałem , do wesela zostalo dwa tygodnie i on dwa dni temu napisał smsa czy potwierdzam ze bede i czy z kims. Niewiem jak sie mam zachowac , inny kolega proponowal mi bym do niega napisał emaila by podal mi dane gdzie slub i wesele, Ja sprawe olalem i nic do niego niepisalem , wydaje mi sie ze to nie ja mam w tej sprawie podejmowac inicjatywe

Gość hermionaona
nie baw się w żadne smsy czy maile. Zadzwoń i powiedz, że do tej pory nie dostałeś zaproszenia, więc nie wiesz kiedy dokładnie będzie wesele, dlatego nic nie możesz potwierdzić

Gość gość
popieram,zadzwoń i powiedz ze żadne zaproszenie do ciebie nie doszło

Gość gość
Po prostu odpisz że zaproszenie nie doszło, może przez zwykłą pomyłkę, zapomniał napisać, zaginęło, itp. a jest pewien że doszło. Może przekonany że zaproszenie masz, dopytuje czy będziesz (a to i tak młodych irytuje, że goście nie potwierdzają) i wątpię czy jeszcze raz się odezwie, nie strój fochów tylko pogadaj jak z człowiekiem.

Gość gość
Dokladnie, napisz, że zaproszenie nie dotarło. Miałam taką sytuację, Poczta Polska kochana się "postarała" i jakimś cudem zaproszenie wysłane ok. miesiąca przed terminem ślubu dostarczyła tydzień po tym ślubie... Kto da więcej? ;)

Gość gość
jestę zaproszony,