Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma nic gorszego niż spocona dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

od ktorej czuć nieprzyjemny odór rozkładającego się potu...nie wiem jak was ale mnie to strasznie odrzuca, bo gdy czuje jakiegos faceta od ktorego smierdzi po prostu odwracam głowę i mowie sobie ''fuuj ale oblech'' ale dziewczyna ? To niewypada po prostu kobiecie, czuje do takiej odraze , obrzydzenie, nigdy bym się z nią juz nie spotkal

Gość a moj amstaf
tak jest, kobiety powinny tylko lezec i pachniec :)

Gość potpotpot
podczas uprawiania sportu tez nie powinna ?:-))

Gość gość
Mówie o takiej, która niedostatecznie dba o higiene :( Przy uprawianiu sportu wiadomo, ze jestes spocona ale nie śmierdzisz bo w ciągu kilku godzin trafisz pod prysznic...a taka ''paniusia'' czesto jest tak ''zmęczona'' dniem codziennym ,ze nawet makijazu nie zmywa, nie mowiac juz o porzadnej kąpieli a nie o pluskaniu się w wodzie pod prysznicem. Czytałem pewien wątek na Wizażu, dziewczyny tam pisaly ze czesto im sie zdarza pojsc spac z makijazem, nie biora kąpieli tylko umyją zeby :( ( ciekawostka wg PZH 4% Polek nie myje wcale zębow lub robią to rzadziej niz raz na kilka dni, w tym 1% kobiet ponizej 30rz, czyli co setnej młodej lasce wali z pyska)

Gość gość
A dla mnie nie ma nic bardziej odrażającego niż taki poziom głupoty i ignorancji, który prezentuje autorka (celwo piszę z małej litery) tego topiku. Często takie kobiety stają na głowie, by sobie poradzić z problemem, ale nie zawsze dają radę, bo to wynik poważnej choroby, którą trudno wyleczyć. Dobre wiadomości są takie, że autork też może to łatwo spotkać (ta choroba) w naszych warunkach i wtedy ciekawe, co napisze.

Gość Osoby którym śmierdzi pot
najczęściej mają przej****e genetycznie (nie mamy wpływu na skład zapachowy potu). mnie jest takich osób strasznie żal i wiem, że to nie wynika z braku higieny, ale bardzo przykrego problemu. jak widzę normalną, zadbaną kobiete i od niej wali ostrym potem, to wiem, że ma przesrane i na pewno wiele przykrości z tego powodu doznała i na pewno robi wszystko co może.

Gość gość
Bzdura, to nie genetyczne, tylko wynik pewnego zarazka, który każdy z nas ma w przewodzie pokarmowym. I jak napisałam wcześniej, każdego może to spotkać, autirkę lub autora tego wątku też, a wiele do tego nie trzeba. Tylko trzeba to leczyć, a to jest bardzo trudne.

Gość Jakiego zarazka jeśli można
wiedzieć? nigdy o tym nie słyszałam. czy tego sie mozna nabawić ot tak, jak grypy? i jak to leczyć?