Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piwo w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam 19 lat i jestem w ciąży dokładnie w 8 tygpdniu i 3 dniu. Miałam straszną ochote na piwo które miało 4% wypilam jedno. Naczytałam się na różnych stronach lekarskich itp że alkohol podczas ciąży jest zakazany całkowicie nawet jedno piwo że to wpłynie na płód itd itd. Widziałam że ludzie mają różne poglądy ale to pytanie szczególnie do kobiet które mają już dzieci. Czy to może rzeczywiście w jaki kolwiek wpłynąć na dziecko ? Dodam że nie pijam alkoholu cały czas poprostu naszla mnie taka ochota.

Gość gość
jak widać dzieci nie powinny rodzic dzieci

Gość gość
Miejmy nadzieję,że to jedno piwo nie wpłynie na dziecko, ale raczej powstrzymuj się od takich zachcianek.

Gość gość
Nie pytalam czy powinnam miec dziecko tylko czy ma to jaki kolwiek wpływ a 19lat to jest to nnormalny wiek na dziecko :)

Gość gość
Powiem tak ja piłam wódke będać w ciazy ale nieswiadomie zaznaczam i nic sie nie stało .Co innego gdy robisz to swiadomie co innego nie .Ale lepiej nie pić w ogole

Gość gość
Ja piwa nie pijam a w ciąży też miałam straszną ochotę. Dziecko mam zdrowe.

Gość gość
Ja też piwa nie piłam wcześniej bo mi nie smakuje ogólnie ale taka ochota mnie naszla na piwo z sokiem i poprostu siedziałam przy filmie i wypilam. Kedno piwo niby nie dużo ale jednak. Mam nadzieje że nie będzie miało to wpływ na ciąże. Zachcianki jednak są okropne heh

Gość gość
Mnie piwo pięknie pachnialo.. dym z papierosów, benzyna to były cudowne zapachy dla mnie. Po ciazy przeszło :D