Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ZABIERACIE KOSMETYKI DO SZPITALA

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, szykuję właśnie torbę do szpitala i zastanawiam się czy powinnam brać jakieś kosmetyki dla dziecka ? Zupełnie się nie orientuję, dlatego będę wdzięczna za odpowiedź. Jakbyście miały jakieś rady o czym nie powinnam zapomnieć to też piszcie :) Liczę na Waszą pomoc :) Dzięki !

Gość gość
myszka, ale piszesz o kosmetykach takich dla mnie prawda ? A ja się zastanawiam czy powinnam brać dla dziecka też ? Wiesz o co chodzi - kremy pod pieluszkę, jakieś balsamy do ciała czy coś ?

Gość gość
u mnie w okolicy są dwa szpitale w jedym co rodziłam musiałam mieć tylko pampersy dla dziecka I NIC WIĘCEJ a w drugim szpitalu życzyli sobie wszystko kremy, płyny chusteczki, ubranie itp najlepiej się zorientuj jak to jest w Twoim szpitalu

Gość gość
ok dzięki

Gość gość
Musisz się dowiedzieć jak jest w szpitalu w ktorym będziesz rodzić.Ja dla synka miałam mieć tylko ubranko na wyjście ze szpitala. Kosmetyki, pampersy, mleko, ciuszki w czasie naszego pobytu zapewniała klinika. A na wyjście jeszcze dali nam dwie duże torby z kosmetykami, butelkami, mlekiem i pieluszkami - całkiem pokaźna wyprawka. byłam milo zaskoczona

W szkole rodzenia powiedzieli mi, żebym dla dziecka (poza ubraniami- ale też nie trzeba, bo mają), wzięła 10 sztuk pampersów, chusteczki mokre i w zasadzie to tyle :)