Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem rodzinny

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice nienawidza mnie, mam zakaz wchodzenia do kuchni. Musze sie dokladac do wszystkiego (rachunki, internet ), do jedzenia tez kiedys chcieli zebym sie dolozyła. Mam 20 lat. Oni nic mi w zyciu nie dali tylko z*****a opinie, gdzie teraz wszyscy trakktuja nas za debili. Nie umiem zyc w zgodzie z nimi. Dzisiaj moj ojciec kazal mi sie wyprowadzic do babci na dol. Powiedzialam ze nie a on zadzownil na mnie i na babcie na policje ze go wyzywamy. Mam dosc tego domu ;( Nie wiem co robic. Nie chce mi sie zyc !!!

Gość gość
nie mam gdzie isc. ;( Nie mam znajomych i nikogo :((((

Gość gość
Rób co możesz żeby się wyprowadzić. I zapowiedz mu, żeby na starośc nie liczył, że mu pomożesz.

Gość gość
Mam jeszcze rodzeństwo z ktorymi tez nie da sie zyc. Nie wiem gdzie moge sie wyprowadzic? chcialabym ale nie stac mnie na mieszkanie...

Gość gość
studiujesz? wyprowadź się do akademika a rodziców podaj o alimenty. Dlaczego Cię tak traktują? Chyba że Ty z tych co to imprezy i nic więcej, zero pomocy w domu np, spanie do południa, popołudnie łażenie i strojenie na wieczór, potem wypad na imprę i powrót w stanie upojenia. Jak tak to się nie dziwię, ale jak zachowujesz się jak należy, pomagasz i się uczysz, to nie rozumiem ich postawy i powinni za to odpowiedzieć. Co to znaczy że nie możesz wejść do kuchni? A z czego masz im płacić. Co oni tacy jak najgorsi wrogowie? Za co?