Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzpelnoletnia

DZIEWICTWO Kiedy je straciłyście i czy jest się czym przejmować

Polecane posty

Gość nightlight
Mam wlaśnie wspomniane przez Ciebie 21 lat i gdybym miała wciąż rozmyślać, że zasypiam jako dziewica, musiałabym się po prostu pochlastać.

Gość juzpelnoletnia
nightlight - a ile Ty miałaś, jak pierwszy raz uprawiałaś seks?

Nie ma się czym martwić, ja z moim obecnym Partnerem zrobiliśmy to razem po raz pierwszy kiedy on miał 22 a ja 20, czekał na Nasz pierwszy raz ponad 2 lata. Najważniejsze jest, żeby zrobić TO z odpowiednią osobą :)

Gość nightlight
Może moja powyższa odp. jest nieco ironiczna, ale chciałam Ci nią przekazać, że nie uprawiałam go nigdy:)

Gość gość
;) troszkę źle to odczytałam, ale teraz już rozumiem, o co Ci chodzi ;)

Gość Pani inżynier biomedyczna
wiek 15 lat byłam z facetem ponad rok, potem byliśmy z sobą jakieś 7 lat. Jakbym była facetem i znalazła bym Cię, cieszyłabym się. nie dlatego że jesteś dziewica, tylko dlatego że nie chciałaś zrobić tego z byle kim, byle się pozbyć. od faceta nie oczekiwałabym czystości, tylko szacunku do mnie i uczuć :) nie martw się, zrób to w odpowiednim momencie :) miałam pełno kolezanek które robiły to pod presją otoczenia. Ja sama kłamałam chyba do 17 że nie uprawiam sexu ponieważ nie chciałam żeby ktokolwiek wiedział cokolwiek o moim prywatnym życiu :) nie obchodziło mnie, jak koleżanki się zachwyacją lub narzekają, bo zazwyczaj zmyślały :) prawdziwe życie zaczyna się na studiach, jak wyrywasz się z domu ;)

Gość mfiwuia
jakoś to będzie, chyba ;p