Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzpelnoletnia

DZIEWICTWO Kiedy je straciłyście i czy jest się czym przejmować

Polecane posty

Gość mfiwuia
mieszkam niedaleko Poznania

Gość mfiwuia
No ale ja z nim rozmawiam, tylko tak wiesz, po koleżeńsku... co mam mu powiedziec?

Gość mfiwuia
heh spoko,spoko ;)

Gość mfiwuia
No z Łodzi to akurat nie jestem :P ale widzisz, jednak jest coś trudnego w znalezieniu faceta :)

Gość mfiwuia
Nie powiedziałabym :) Facetowi jak któraś się spodoba to zawsze może zagadać i "wziąć sprawy w swoje ręce" ;p zreszta pewnie to jedno i to samo, o porządnego faceta trudno a z Waszego punktu widzenia pewnie o porządną kobiete :)

Gość mfiwuia
Proszę Cię, kto ma wymagania ten ma. Porządny = kocha i nie zdradza, tyle wymagań. Wszystko zależy od danej osoby, ma je zarówna facet jak i kobieta

Gość gość
właściwie to mnie pocieszyliście :) urocza rozmowa ;-) ja w tej chwili mam kolegę, też gadamy, spędzamy razem imprezy. Daje mu delikatnie do zrozumienia, że chciałabym jakiś związek czy coś, ale chyba jestem mu obojętna pod względem "męsko-damskim"...

Gość juzpelnoletnia
przepraszam, ten wpis powyżej to mój

Gość mfiwuia
Dlaczego sądzisz że każda kobieta ma więcej wymagań? Facet ma też ich pełno. Może i nie jestem brzydka (całkiem normalna), ale nie uważam się za piękność chociażby dlatego że mam małe cycki więc nie mogę wymagać Bóg wie czego od faceta... @ gość -> czyli podobna sytuacja do mnie (chociaż my na imprezie nawet nie byliśmy). Ech szkoda

Gość juzpelnoletnia
no wiesz... lubię się czasem przytulić (troszkę w stanie po spożyciu, ale w ogarnianiu;)), albo jakoś zatańczyć, albo coś mu sympatycznego powiedzieć... ech...

dla czego małe piersi to coś złego ja je uwielbiam ważniejszy jest rozum. każda kobieta jest piękna nie wiele jest brzydkich.

Gość mfiwuia
Zazdroszczę Ci i tego, ja to bym chciała żeby ten moj kolega mnie przytulił ;p

Gość juzpelnoletnia
mfiwuia - tak, wydaje mi się, że faceci mają za duże wymagania w stosunku do wyglądu - ja na przykład mam kompleks z powodu niskiego wzrostu - 153,5 cm... każdy woli mieć wysoką... a ja jestem taka bidulka...

Gość mfiwuia
Ważniejszy rozum? Studiuje dziennie, dostałam stypendium naukowe po 1 roku. Tak wiem to tylko studia, to nie wszystko. NIe wiem, ale wydaje mi się że głupia nie jestem. Faceci to wzrokowcy.

Gość mfiwuia
Ja też jestem malutka bo tylko 162 ;p

z tymi wzrokowcami to bzdura coś takiego nie istnieje. jako kobiety zwracacie uwagę do większej ilosci szczegółów. Wzrokowscy powstali z szkoły manipulacji NLP teraz wszyscy to powtarzają. co studiujesz?

Gość juzpelnoletnia
no widzisz pirat, sam mówisz, że to faktycznie mało. a ja muszę już z tym do końca życia wytrwać...

Gość mfiwuia
gospodarkę przestrzenną, inżynierskie. Być może, po prostu nie mam szczęścia. Ostatnio już tak myślałam, że wątpie czy znajdę sobie faceta...

Gość gość
prawictwo, czy dziewictwo to żaden skarb. to tylko kwestia moralności. ktoś chce się puszczać od 14 roku życia, bo taka moda, droga wolna. ktoś inny czeka na miłość, też ma prawo. ja miałam 25 lat przy pierwszym razie, facet nawet o tym nie wiedział. tak, wstydziłam się tego dziewictwa, ale cieszę się, że to było akurat z tym, a nie innym facetem. gdyby miało być później? później poznawałam już samych buraków, więc pewnie bym żałowała, że tak długo czekałam, a i tak zrobiłam to z byle kim. a tak nie żałuję niczego.

Gość juzpelnoletnia
czyli jednak warto czekać na kogoś wyjątkowego...?

Gość mfiwuia
pirat a ile masz lat? Mam też jednego dobrego kolegę. Zawsze chciałam ten pierwszy raz przeżyć z kimś komu będzie nam nie zależeć, ale ile można czekać? Kiedyś padła propozycja seksu, że go pociągam i ma po prostu na mnie ochotę. Nie wiem czy faktycznie by do czegoś doszło, ale jeśli tak dalej będzie to pewnie się nie zawaham jeśli jeszcze raz padnie ta propozycja