Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość
ja chce poznac dziewice, bo takiej jeszcze nie bzykalem :D

Gość gość
"ale chodzi , o to że nie idziesz do kibla i nie rżniesz się z byle kim byle to tylko zrobić i pokazać o już jestem fajna/fajny bo kogoś zaliczyłam/zaliczyłem" - wprost "uwielbiam" takie popadanie w skrajności... :/

Gość Żwirek bez Muchomorka
Ja tam się wam nie dziwie, że źle się z tym czujecie. Sam mam podobnie z tym że wiązałem się na krótko z niewłaściwymi osobami- totalnie nie właściwymi i mam traumę przez to :( Pamiętam jak moja pierwsza dziewczyna "od całowania" olała mnie po tym jak wyszło że nie miałem dziewczyny przed nią i 'tego' nie robiłem - przeszkadzało jej to. Druga też nie lepsza... Później już nigdy nie mówiłem o swojej przeszłości. Wam radzę to samo. A 'wiekowym' dziewczynom to radzę błony pozbyć się samemu. życie to nie film romantyczny i nie wszyscy żyją długo i szczęśliwie!

Gość gość
zgadzam sie ze zwirkiem.....nie mowic,mnie tez kiedys chlopak nowo poznany zostawil tylko dlatego ze bylam jeszcze dziewica i w przyplywie szczerosci mu powiedzialam,pozni9ej pojechalam na oboz z postanowieniem ze wroce juz bez i zeby udowodnic dziewczynom(madre,nie?) co postanowilam to zrobilam ,poznalam chlopaka i go "wykorzystalam" nigdy bym nie przypuszczala ze zostanie miom mezem bo wiedzialam jak sie koncza wakacyjne przygody,po obozie nadal sie spotykalismy bo sie okazalo ze mieszkamy blisko siebie(znalam jego znajomych ,jego nigdy nie widzialam)do czego zmierzam?? po miesiecy zaszlam w ciaze i tak sie skonczylo moje rozdziewiczenie......mialam 16 lat,teraz syn ma 21 a maz zostawil dla innej ...... :o

Gość nocnazjawa
tak latwo na was wplywac ...byle opinia byle krytyka i już się łamiecie kogo wy słuchacie?bladzacych w płytkich mętnych bagnach i to wasze wyrocznie,gdzie jest konsultant ..:-)

Gość gość
No i właśnie wyluzuj mała, każdy z nas tak by miał, gdyby nie zaliczył czegoś prędzej, więc wszystko jest ok.:-)

Gość gość
A ja straciłam dziewictwo w wieku 13 lat, a teraz mam 19 lat i trójkę dzieci na wychowaniu.

Gość gość
"A ja straciłam dziewictwo w wieku 13 lat, a teraz mam 19 lat i trójkę dzieci na wychowaniu". wow

Gość gość
no to masz sie czym chwalic, do 30stki bedziesz miala pewnie jeszcze kolejną trojke

Gość i co z teggggo
pewnie nie bedzie miala dowiedziala sie ze sa gumki

Gość czarnakoteczka
witam nie jesteś jedyna na tym świecie która czeka z tym do odpowiedniego momentu chce dać cos wyjątkowego dla tego jedynego którego będzie naprawdę kochać, wiem jak to jest jak wszysscy się wysmiewają z ciebie że nie masz faceta że jesteś dziewicą że ci chętnie pomogą itd, to jest męczące i dołujące, ale każdy z nas ma swoje zasady których się trzyma, ja też jestem jeszcze dziewicą mam 23 lata i miewam różne myśli na ten temat, ale nie warto robić niczego wbrew sobie. trudno znaleść prawdziwego mężczyznę w dzisiejszych czasach stają się one coraz gorsze aż strach co będzie za 20 lat jak już teraz wszystko kręci się wokół seksu.

Gość gość
ja mam 26 lat i chyba jeszcze nie jest najgorzej. Problem w tym , że interesują się mną faceci którzy mnie nie interesują i odwrotnie, z tym z którym chciałabym być widzi we mnie tylko koleżankę eh

Gość gość
facet i tak nie wie co to wiernosc a ty durna trzymasz cnote dla tego jedynego.a ten jedyny to pewnie juz nie raz sobie umoczyl i jeszcze umoczy ale niestety nie zawsze z toba:Dnaczytala sie o ksieciu i ksiezniczce.

Gość gość
To nie o to chodzi. Jak to w życiu bywa, wiadomo są rozstania, a mi chodzi jedynie o to żeby niczego nie żałować. Nie mówię ze to ma być książę z bajki , że mamy żyć długo i szczęśliwie , ja muszę czuć że to z nim chce mieć mój pierwszy raz ;) Pomimo ze mam już swoje lata , nie chce tego zrobić z pierwszym lepszym,do którego kompletnie nic nie czuje.

Gość gość
Fizycznie albo psychicznie? :-D

Gość gość
Trochę się boje pierwszego razu. Ale tak chyba wszyscy mają prawda ?

Gość gość
To jest jak jazda na rowerze. Wsiadasz i jedziesz :-) Tylkop na pedaly nie musisz deptac!

Gość to witaj w klubie
tez ten sam wiek i tez dziewica, wynika to z tego ze -jestem b. wierzaca, ale nie taka moherowa, lubie ostra muze, niektorzy z mojego wygladu (piercingi, tatuaz, dziwne ciuchy) mysla ze se jaja robie bo to nie pasuje, kobieta wierzaca powinna nosic sukienki do ziemi i czepek na glowie -szanuje sie, nikt ze mnie nie zrobi szmaty -nie mam na to ochoty, za to tesknie za prawdziwa miloscia -nie ulegam trendom -cenie swoje zdrowie -mam inne zainteresowania -zycie i tak jest skomplikowane, po co sobie jeszcze klopotow dodawac