Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zaczepic nieznajoma osobe na facebooku

Polecane posty

Gość gość

chodzi o sytuacje gdy na profilu tej osoby jest tylko opcja wyslania zaproszenia i wiadomosci, a opcji zaczepki nigdzie nie widac. Jest gdzies ukryta czy w ogole jej nie ma? dodam ze nie mamy wspolnych znajomych. Proszę o pomoc , to pilne

Gość gość
wie ktoś?

Gość gość
nie mozna

Gość gość
a wczasie wojny jak ludzie to robiili? normalnie podchodzili osobiscie i rozmawiali z ta osoba..to bym radzil.

Gość Wasabi
A p co chcesz kogoś zaczepiać?

Gość gość
tak, ciekawe jak podejde, skoro jest 250km ode mnie

Gość gość
Normalnie i kulturalnie-RÓWNOCZEŚNIE: WYSLIJ ZAPROSZENIE DO GRONA ZNAJOMYCH I WIADOMOŚĆ-przedstaw się, napisz..że podaba ci siĘ jej profiL........: bo coś cię zaciekawiło, jest interesujące, z tym miastem, w którym ona mieszka wiąża się wspomienia związne z....,cos normalnego, nie zobowiązującego i miłego- Ostatnie zdanie "dlatego CHCIAŁBYŚ JĄ POZNAĆ I POzwoliłes sobie wysłac zaproszenie do grona znajomych- i tyle. Jej decyzję zaakceptuj. Mnie kilka lat temu na FC zaczepił własnie w ten sposób MÓJ MĄŻ-napisał, że jego mama pochodzi z Polski ( tak rzeczywiście jest), stąd pozwolił sobie..., chetnie by mnie poznał , itd. - ON JEST TURKIEM. I fajnie się skończyło, a właściwie ZACZĘŁO; odwagi i powodzenia.

Gość gość
po pierwsze to jestem dziewczyna:) nie napisze ze cos mi sie spodobalo w profilu tej osoby, bo to dobre dla gimnazjalistow. Myslalam o wyslaniu zaproszenia, ale wolalabym zaczepke, dlatego chce wiedziec czy jest taka możliwość , jak to zrobić

Gość gość
Hej, mój mąż jest twoim postem zachwycony, gdy wysłał mi tę wiadomośc był już (...) PO OBRONIE DOKTORATU. Powiedziałam mu, że duchem jest gimnazjalistą. Jutro zapytam informatyków w pracy.

Gość gość
o co zapytasz informatykow? sorry, Twoj maz to wyjatek:)

Gość gość
Nadal go nie zaczepiłas? Przeciez Maciej Ci podpowiedzial co powinnas zrobic :]

Gość gość
tak tak, ale zanim to zrobie, chce sprawdzic wszystkie mozliwosci;)

Gość gość
no wiec? o co zapytasz tych informatykow? nie znikaj teraz...:)

Gość gość
Co to znaczy "nie znikaj", robię kolację dla rodziny. Jak to o co? O to , o co Ty pytasz na forum- o mozliwość wysłania "zaczepki", gdy taka opcja nie jest widoczna na profilu danej osoby, mam jeszcze o coś zapytać?

Gość gość
nie, zapytaj tylko o to jesli mozesz. Naprawde bylabym Ci strasznie wdzieczna. Tylko gdzie mi dasz info? Pod tym tematem, czy chcesz mojego maila?

Gość gość
Pod tematem, musisz wytrzymać do jutra. Zresztą wysłanie zaproszenia, to przecież nic takiego, ja codziennie dostaję po kilka.

Gość gość
Dla mnie to ważne. Dziękuje za wszystko i nie zapomnij o mnie;)

Gość gość
Jestem nieprecyzyjna, zapytam w poniedziałek, jutro przecież niedziela, nikogo w pracy nie ma.

Gość gość
Dobrze, spróbuje jakoś wytrzymać:)

Gość gość
Jestes? Czekam na info:)

mozesz dodać go do obserwowanych i to bedzie chyba najlepsza opcja... :/ myśle że możesz zostać zjechana za wysłanie mu zaproszenia jeśli się nie znacie i nie macie wspolnych znajomych, moze cie nawet wysmiac (wiele sie słyszy o takich historiach)... ej jest opcja zaczep dla nieznajomych, ale nie wszyscy mają widoczną ta opcje. wchodzisz na jego profil jest tak od lewej: dodaj znajomego, wiadomosc potem takie pokrętło, klikasz na pokrętło i jest "zaczep" oraz "zgłoś/zablokuj" mam nadzieje ze pomogłam :D

Gość gość
a wlasnie, o co chodzi z tym obserwowaniem? bo tego tez nie wiem. Do czego to sluzy?

Gość gość
kurcze, tam jest tylko zglos/zablokuj a nie ma zaczep...

Gość gość
Witaj, z tego co powiedział mi informatyk, wszystko zależy od tego, jakie ustawienia ma Autor danej strony, tzn. może być opcja: wyślij wiadomość, dodaj znajomego, zaczep, zgłoś, zablokuj, obserwuj - ALE TO ZALEŻY OD WOLI AUTORA STRONY- jak nie włączył opcji "zaczep" to jest ona dla innych użytkowników w stosunku do jego strony niedostępna. Co do znajomych, gdy opcja ta nie jest zablokowana sam system może ją generować Pozdrawiam.

Gość gość
no cóż... wygląda na to, że to niemożliwe. Dziękuje za fatygę i pozdrawiam również:)