Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Mam chętkę na

Polecane posty

devolaya z frytkami oraz surówkami polanymi sosem chilii schabowego z ziemniakami i kapustką zasmażaną pierogi leniwe pierogi truskawkowe pierogi z serem na słodko pierogi ruski krokiety z mięsem polane sosem unlu bench krokiety z serem i pieczarkami polane sosem unclu bench słodko-kwaśnym pikantnym Pizza z serem, szynką i pieczarkami Hamburger Chesburger Kebab Schabburger Chickenburger Tortilla Zestaw kebab (frytki, kebab, sałata polane sosem mieszanym) Parówki nadziewane Parówki cielęcę Kiełbaski smażone Tort czekoladowy Tort truskawkowy Tort tiramisu Czarny las Ambasador Ciasto Jadzia Ciasto Krakówka Ciastka: Góralka, 3bit, snickers, lion Pączki Drożdżówki Kanapki z szynką i chrzanem, nutellą, oraz dżem truskawowym

Albo kotlecik mielony z ziemniaczkami czy tam zupa pomidorowa z makaronem albo spaghetti makaron z mięsem mielonym oraz sosem unclubench słodko-kwaśnym pikantym moje ulubiene.

Gość gość
ale tak na raz zjęść to wszystko? bo ja mam podobnie, z tym, że potem dwa palce i do kibelka

Albo np. koktajl bananowo - truskawkowy. Dzisiaj zjadłam -3 jabłka -2 pomarańcze -kilo truskawek -kilo jagód -kilo borówek -4 mandarynki -3 gruszki -kilo śliwek