Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za co ludzie nie lubia TVNu

Polecane posty

Gość gość
a ja cenie ich za dobroc,ktore obdarza fundacjatvn "nie jestes sam' wielu dziecom pomogli i pomagaja,robia duzzzzzo dobrego dla mnie to dobrzy ludzie,pelni empatii!niech zyje tvn

Gość gość
Stacja która zatrudnia ścierwo Wojewodzkiego nie może wzbudzać zaufania Oglądam tylko" Kawę na ławę"Rymanowskiego i Monikę Olejnik która potrafi być ostra nawet dla tych z rządu J.Pochanke,J Sobieniewski i i K. Kolenda -Zaleska to osoby która już dawno odrwały się od rzeczywistości i uważają że świat jest dokładnie taki jak pokazuje to POsocjolog Czapiński.Niewiarygodnie stronnniczy- platformerska odmiana Sakiewiczów i Terlikowskich

Gość Teodozjusz M
niezrozumiałe jest grożne i znienawidzone. a TVN WYPRZEDZA EPOKĘ

Gość gość
A ja bardzo lubię TVN i jego programy. I z mojego otoczenia wszyscy (sąsiedzi, rodzin, ludzie w pracy), ale to wszyscy ogladaja TVN. I dziwi mnie jak ci przeciwnicy , co tu piszą tak doskonale rozeznają się w TVN, znają programy od podszewki, dziennikarzy ... Oni bez TVN nie mogliby żyć. To ciekawe ...

Gość gość1000
ja nie wiem czy można powiedzieć że ktoś lubi czy nie lubi jakąś stacje TV:o to raczej kwestia poszczególnych programów, nie sądze że jest wielu takich którzy nie obejrzą interesującego ich programu czy filmu bo leci na kanale którego nie lubią