Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona nie chce pomocy w zajściu

Polecane posty

Gość gość

Mówią, że skuteczna metodą na zajscie w ciążę jest orgazm. Podczas normalnej kopulacji nie ma orgazmu. Ma go wcześniej, zaspokajam ją oralnie i jest super. Ale sorry winetu, nie będę jej pieścił oralnie jak w środku chlupie moja sperma. Kupiłem wibrator, żeby po moim wyjściu z pochwy zaaplikować jej sprzęcicho, które doprowadzi ją do orgazmu. A ona raz użyła i powiedziała, że nie chce penetracji sztucznym fiutem. Jak ją namówić?

Gość gość
Ale z ciebie dzieciak.

Gość gość
No proszę, dorosła się znalazła. Mam pieścić żonę oralnie z moją spermą w pochwie, żeby doznała orgazmu? To właśnie orgazm odpowiada za zajście w ciążę. Podczas orgazmu są skurcze w macicy, które powodują podciśnienie zasysające spermę do macicy i następuje zapłodnienie. Poczytaj mądralińska trochę biologii.

Gość gość
zróbcie 6 na 9 jak ona będzie gotowa, to ty cały czas się zbieraj i w momencie jej orgazmu wchodzisz w nią i tryskasz

Gość gość
Bzdura jakaś, w takim razie w ciążę zachodziłyby tylko kobiety którym mąż/partner funduje orgazm w czasie wytrysku lub tuż po...

Gość gość
Ja NIGDY nie mialam orgazmu a jakoś zaszłam w ciążę i mam dziecko.

Gość gość
dziecko, o dzieciach z g****u nie slyszales? mega orgazmy, tiaa:(

Gość gość
Ja także nie miałam orgazmu, a w ciążę zaszłam. Powinieneś się leczyć. A żonie serdecznie współczuję.

Gość gość
Mądraliński , orgazm to nie wszystko :D. Aby doszło do zapłodnienia potrzeba setki różnych procesów, prawidłowości a nie orgamzu . Orgazm powoduje że szybciej się Sperma zassiewa w szyjce i to wszystko, to nie jest nadal gwarancją zapłodnienia. Jak już tak święcie wierzysz i upierasz się przy tym orgaźmie to zwyczajnie "spuść się" ale w trakcie seksu stymuluj jej łechtaczkę by potem dokończyć jak Sperma będzie już w pochwie przy szyjce. Nie wpadłeś na to mądraliński ? Czy nie pisało o tym na necie? Faktycznie dzieciak z ciebie.

Gość gość
Jak można nie mieć orgazmu? Wspolczuje

Gość gość
Może niech sama sie masturbuje jak z niej wyjdziesz.