Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andziunia

Nieczułe piersi na pieszczoty

Polecane posty

Gość Andziunia

jw. moje piersi przestały być czułe na jakiekolwiek pieszczoty. Czym to może być spowodowane? Zamiast przyjemności jest dziwne uczucie, którego nie potrafię opisać.

Gość gość
......ma problem z delikatnością , albo wpadł w rutynę i miętosi aby miętosić :-)

Czekam na wyczerpującą pomoc. Wszystko jest tak samo, tylko nie odczuwam już przyjemności.

Gość gość
wspolczuje

Gość gość
ja nigdy nie czułam pieszczotę piersi dziwi mnie fakt ze takie cos istnieje , kiedyś mnie ktoś tak miętosił ze bolało *sutki plusem ze osiągam prawdziwy orgazm podczas stosunku ale piersi mogą nie istnieć dla mnie mimo ze sa fajne lubie je 75 b przy szcuplej wysokiej

Pieszczoty Mojego Partnera od zawsze były dla mnie super ekstra przyjemne, lecz od jakiegoś czasu nie są w dodatku to dziwne nieprzyjemne uczucie. Czy może to być spowodowane tym, że biorę od 8 miesięcy tabletki antykoncepcyjne?

Tabletki mogą wpływać na odczuwanie przyjemności. Je nie łykam tabletek, a moje piersi są tak wrażliwe, że przy odpowiedniej stymulacji odpływam w minutę i mam ochotę zg*****ć faceta :D Jest jeden minus, iż jak facet postępuje z nimi zbyt brutalnie to mnie to po prostu boli, a mało który facet wie jak pieścić piersi :)

Czy znacie jakieś inne powody dlaczego już nie czerpię z tego przyjemności? Czy może to być spowodowane jakąś chorobą piersi?

W tym czasie kiedy przestałam odczuwać przyjemność to nie. Ale jakieś parę miesięcy temu zauważyłam, że moje sutki (dwa) są na górze jaśniejsze a od połowy lekko ciemniejsze.