Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chodzi mi po glowie film

Polecane posty

Gość gość

Nie daje mi to spokoju. Czy ktoś z Was może wie jak nazywa się ten film. Otóż rzecz się dzieje w przyszłości i ludzie mieszkają zamknięci w swoich domach. Jedyny sposób w jaki się komunikują to poprzez wielkie ekrany cos jak internet i skype :). Tak się toczy ich życie. Jednak para młodych ludzi poznaje się w ten sposób i po czasie nie o trafia bez siebie żyć wiec w brew systemowi uciekają ze swoich bezpiecznych schronień i wychodzą do prawdziwego świata elnego anarchii i brutalności. Nie amietam co było dalej ale muszę go jeszcze raz zobaczyć. To pewnie film z lat 80 czy 90. Pomocy!

Gość gość
Ohhh naprawdę nikt nie wie....pomocy

Gość gość
więcej coś napisz

Gość gość
Niestety nie ten ale bardzo dziękuje za odpowiedz :)

Gość gość
To miejsce w którym mieszkają ludzie to jakas budowla - jak w sexmisji- w której to niby wszyscy SA bezpieczni ale przymuszeni do życia w zamknięciu z powodu jakiejś apokalipsy. Ci młodzi się wydostają na zewnątrz i poznają prawdę o świecie poza ich bezpiecznym domem. Tylko tyle pamiętam :(

Gość gość
Tez nie tamten był stary tak moze z 80tych

Gość kolezankadas
mi tez sie to z wyspa skojarzyło ;p

Gość gość
Kurczaczek t tez nie :) Ci ludzie wogole nie wychodzą z tego budynku nie kontaktują się fizycznie z nikim oprócz własnych rodzin. Wszelkie kontakty społeczne odbywają się wyłącznie poprzez te ekrany.

Gość gość
nie ma takiego filmu, obejrzyj sobie "Glowe do Wycierania"

Gość gość
Mam jeszcze inne filmy w głowie których tytułów nie pamiętam. Wszystkie SA stare. Widziałam ie może jak miałam nascie lat :) np. O świecie akich pijawkach które się przyssiewaly do człowieka i rosły i rosły :) albo taki horror o ziemi po apokalipsie, kwaśnym deszczu itd no i bandzie ludzi szukających schronienia w jakimś starym opuszczonym budynku w którym jak się szybko okazało juz mieszkał jakiś potwór :) Straszne ze nie pamiętam takich rzeczy ;)

Gość gość
Głowę to ja sobie muszę odkurzyc :)