Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelyn_Black

Mój facet ma za sobą trzy próby samobójcze

Polecane posty

Gość Evelyn_Black

Jak miał 15 lat molestowała go psycholożka. Pierwszą próbę popełnił w wieku lat 14. Ma tak pobliźnione ręce, że boję się o niego. Do tej pory był silny i nie pokazywał tego, że był kiedyś taki słaby. Co robić?

Gość gość
nie molestuj go! :classic_cool:

Gość gość
Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

Gość gość
facet nie jest przystosowany do życia, ma słabą psychikę, jest coś takiego jak dobór naturalny, nie martw się natura zrobi swoje

Gość gość
chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

Gość gość
w*********j z tymi twoimi chorymi teoriami spiskowymi, p********z bez sensu i nie na temat.

Gość gość
jak zostałem zatrudniony w obecnej firmie to wszyscy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km. X Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X Jak zakładacie topic na kafe czy innym forum to oni mogą was namierzyć po linku bo ten program do podglądania przeczesuję bazy wszystkich dostawców neta.

Gość gość
ok wiemy o kamerach no i co z tego a niech się zboki gapią na moje gołe cyce :classic_cool:

Gość gość
to nie bzdura bo nie każdy ma ten program do podglądania i nie każdy o tym wie. X Podglądacze się z tym nie obnoszą bo to jest tajna sprawa - coś jakby polowanie...... X Wiem że u mnie na wiosce ludzie ze straży mają ten program i mogą namierzyć, śledzić i podglądać innych z drugiego końca polski. X

Gość gość
Niektórzy ludzie nawet usuwają historię z przeglądarki. Ale co wam da to usuwanie histori? Przecież pisałem tu na forum wielokrotnie o powszechnym szpiegowaniu przez internet. X Ten program przeszukuję bazę danych każdego dostawcy neta i podglądacze mogą przy jego pomocy sprawdzić historię WSTECZ co robiła dana osoba w necie( np. miesiąc do tyłu) - bo wszystko jest logowane u waszego dostawcy neta. X A podglądaczem może być wasz znajomy, osoba z pracy, sąsiad, albo nawet i wasz mąż.....

Gość gość
k***a, przestań smiecic, psycholu. Jestes w*********y jak upierdliwa wsza.

Gość gość
ale ja nie śmiecę tylko ostrzegam biednych ludzi.

Gość gość
mnie się też z początku wydawało że to ta mała kamerka ....ale odkryłem z czasem że kamerą jest cały ekran monitora LCD. X Miałem zaklejoną kamerkę o oni nadal mnie widzieli i słyszeli - więc co wy na to?

Gość gość
W*********j świrze

Gość gość
smiecisz i wku.rwiasz ludzi. Wyp.ierdalaj w podskokach, oszołomie.

Gość gość
nie jestem świrem tylko pomagam biednym ludziom.

Gość gość
tak rozumiem że denerwuję podglądaczy - boją się że nie będą mieli kogo podglądać.

Gość saturn898
No i c**j. Niech się patrzą.

Gość gość
wku.rwiasz zwykłych ludzi zasyfianiem topików na forum. ROZUMIESZ, CH.UJU W D.UPE JE.BANY DREWNIANYM KUT.ASEM????

Gość gość
ale przekaz jest ważny i muszę informować na bieżąco biednych ludzi.

Gość gość
a cel czasami może uświęcić środki.

Gość gość
a ludzie muszą wiedzieć że są podglądani i tak musi być.

Gość kja
Prosze opowiedz wiecej faktow zwiazanych z podgladaniem nad przez Nich. kto za tym stoi? Kto komus np mojemu mezowi moglby cos takie takie 'urzafzenie' udostepniv. do podgladanie mnie? I sksd Ty o tym wiesz? O czzym sie zorientowales?

Gość gość
kosmici za tym stoją, poj.ebana kretynko.

Gość kja
ŻEm tak cos czulaa. :(

Gość gość
Po co o tym piszesz?! To jego sprawa i nie nasz problem.Powiedz to w psychiatryku a nie na forum!

Gość gość
to nie bzdura bo nie każdy ma ten program do podglądania i nie każdy o tym wie. X Podglądacze się z tym nie obnoszą bo to jest tajna sprawa - coś jakby polowanie...... X Wiem że u mnie na wiosce ludzie ze straży mają ten program i mogą namierzyć, śledzić i podglądać innych z drugiego końca polski. X