Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość getyogrooveon

Chyba muszę znaleźć sobie sponsora

Polecane posty

Gość getyogrooveon

Moja sytuacja wyglada tak: mam 20 lat, studiuję w innym mieście niż rodzinne, rodzice zamkneli niedawno działalność, zostały im ogromne długi. Moi rodzice nie są w stanie dać mi nic. Stypendium socjalnego nie dostanę, bo rozliczane jest na podstawie poprzedniego roku. Mogę iść do pracy najwyżej na pół etatu, żeby pogodzić to ze studiami, co da mi jakieś 500 zł miesięcznie-wystarczy na akademik i bilet miejski, a co z życiem...jedzeniem, ubranami, pomocami naukowymi, kosmetykami (nie mam na myśli kolorowych pierdół, tylko szampon, pastę do zębów itp.). Jestem załamana. Coraz częściej myslę o sponsoringu, ale chyba nie byłabym w stanie. Co ja mam robić? Miałam już takie propozycje i zawsze odmawiałam.

Gość gość
Z checia poznal bym Ciebie. Skad jestes? Mozesz sie przeprowadzic gdzie studjujesz i jaki kierunek.

Gość gość
moja koleżanka ma dużo gorszą sytuację i się nie prostytuuje. Pracuje i studiuje.

Gość getyogrooveon
I jak to godzi? Ja na razie namiarów na siebie nie podaję, do pierwszej wypowiedzi.

Gość gość
wy odrazu o prostytucji, a jak pozna kogos i bedzie na jego utrzymaniu to prostytucja?

Gość gość
Też nie chciałbym podać namiarów na siebie wiec jak możemy anonimowo się poznać ?

Gość gość
Powiedz mi ty dziwo po jaką cholerkę ty poszłaś te studia jak cię na nie nie stać? A teraz chcesz szukać jakiegoś obleśnego pierdziela, żeby mu dawać du py za kasę. Jak cię szmato nie stać na studia, to trzeba było iść do roboty. Szczególnie że teraz każdy ma studia i wyższe wykształcenie już nic nie znaczy w tych czasach. Ludzie po studiach pracy nie mają, lądują na kasie w markecie. Więc po co ty szmato poszłaś na studia? Do roboty mała kurevko, a nie studia hahaha szczególnie że twój poziom to dno i sto metrów mułu, jaka z ciebie będzie pani magister ty prostytutko co skacze po kutasach za kasę?

Gość gość
Wez dziekanke, a teraz wakacje, to jedz dorobic zagranice!

Gość gość
U mnie brak studiów i jestem panem ciulu

Gość getyogrooveon
Ależ niektórzy tutaj są puści. Po pierwsze, do wypowiedzi z 21:02- nie prostytuuje się, napisałam "chyba muszę..." znasz róznicę człowieku, pomiędzy "zrobić" a "zastanawiac się czy zrobić"? To raz. Dwa, kiedy szłam na studia, było mnie na nie stac. To, że Twoja sytuacja jest stabilna nie oznacza, że każdy tak ma. Jestem na dobrych studiach, skończyłam drugi rok i nie chcę brać dziekanki. Im szybciej zostanę absolwentką, tym lepiej. Studiuję na uczelni państwowej, dla informacji niektórych tu, więc spokojna wasza głowa o wartość mojego tytułu magistra.

Gość gość
jaki kierunek? jakis z sensem? :-)

Gość gość
a jakie ma znaczenie, ze na panstowej? dla kazdego ciezko o robote, chyba, ze masz znajomosci do pracy, a nie pojscie na latwizne mozesz pracowac cale wakacje, wiec zakasaj rekawki i do roboty!!!

Gość getyogrooveon
I nie jest to pedagogika, ani socjologia, ani nic z tego rodzaju. Napisałabym co studiuję, ale nie chcę, żeby mnie ktoś ze znajomych zidentyfikował. W kazdym razie jest to jeden z lepszych i trudniejszych kierunków. Nie stać mnie żeby jechać za granicę teraz. Nie mam nic.

A jak facet poznaje kobiete po studiach która tak dorabiała i się z nią jest ona mu nie mówi o tym, żyjesz w niewiedzy że partnerka tak dorabiała. Tak więc pomyślcie zanim osądzicie

Gość gość
Jezeli jestes ladna i nadajesz sie na domine z checia cie poznam. Jestem niewiele starszy od ciebie, wysoki, przystojny i nie oczekuje seksu gdyz go mam za darmo. Za 1h dominacji dam max do 5 stowek. Co ty na to ?

Gość gość
współczesna kobieta bez prostytuowania się nic nie osiągnie !