Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smierc jest piekna smierc jest rozwiazaniem

Polecane posty

Gość gość

pomysl ze koncza sie wszytkie twoje problemy nie masz juz ciala ktorego nienawidzisz, wszystkie kompleksy znikaja, nie zamartwiasz sie juz czy przytyjesz, czy pojawia sie zmarszczki, pryszcze, czy ludzie cie obgadują i wysmiewaja, przestajesz czuc presje bycia ladną nie musisz wstawac wczesnie do pracy i tyrac w niej 8 h nie martwisz sie czy starczy ci od 1 do pierwszego jedzac jakies chuujowe zarcie i oszczedzajac na czym sie da nie obchodzi cie czy twoj chlopak, maz zdradzi cie z mlodsza czy nie ze cie odrzuci, nie bedziesz musiala ciagle wchodzic w cholerne kompromisy z innymi ludzmi czy to pracy czy to w domu, znosic czyjs humorkow, komentarzy nie bedziesz juz nigdy czula bólu samotnosci, smutku, leku, nienawisci, zazdrosci, zmeczenia...

Gość duszek8979
no tylko skad wziac cyjanek

Gość Kamila216
masz depresję? nawet jeśli dzisiaj wszystko wydaje sie być beznadziejne i nie do rozwiązania, to jutro znowu możesz zacząć cieszyć sie życiem... wiem coś o tym... nie trać nadziei, nigdy nie wiadomo co jeszcze może sie wydarzyć

Gość duszek8979
wole nie wiedziec

Gość Kamila216
nie przesadzaj zawsze jest jakieś wyjście;) opowiadaj jaki masz problem

Gość duszek8979
nie mam problemu, po prostu nie chce mi się żyć

Gość Kamila216
zrób coś szalonego, popraw sobie humor

Gość duszek8979
szalonego?

Gość okjbvfrtyjhbvfrtyujnbvcfrtyhbv
ta, idz wybij witryny w duzym sklepie. bedzie kolegium i bedzie wrazenie.

Gość gość
Nigdy się też nie zaśmiejesz, ucieszysz, zakochasz ani nie spełnisz w żaden sposób. Zabijanie się jest bez sensu, bo i tak kiedyś zginiesz - równie dobrze możesz próbować ugrać ile dasz radę. Żeby przynajmniej zejść z tego świata z uśmiechem, zawsze uważałem to za dobrą "zemstę" na życiu. "Próbowałeś mnie pogrążyć, ale nic z tego - ciągle świetnie się bawiłem, nawet jak było do d**y":) Jak dostałaś od życia gównianą kartę to chociaż żeby blef był dobry. Ludzie się nabiorą, a później nawet i ty. Miałem próbę samobójczą w młodym wieku, ale po prostu nie miałem jaj popchnąć tego taboretu...I cieszę się, mimo wszystko, od tamtego czasu miałem dużo mniejszych i większych sukcesów. Tyle ode mnie.

Gość Kamila216
gość wyżej ma rację.