Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci myślą że każdą dziewczynę można kupić na seks

Polecane posty

Gość gość

Masakra... przyznaje jestem ladna, nie uwazam sie za pieknosc, szczerze to nie wiem co oni we mnie widzą...fajną d*pe i duze sterczące cycki ? Dostaje mase ofert na portalach randkowych, 150,300,500,1000,2000 nawet jeden proponowal i ciagle stawke podbijal, zatrzymal sie przy 5000 a potem gdy ciagle odmawialam i dodalam go do czarnej listy zalozyl nowe konto i zwyzywal mnie od dziwek i kurw !! hahahahahahah W realu zdarzają sie podobne akcje, jestem na imprezie ze znajomymi, zostaje sama i jakis facet podchodzi flirtuje i pyta (ile bierzesz?) dwa razy mialam taką syturacje, oba kluby w Warszawie... Jestescie glupimi debilami i śmieciami jesli myslicie, ze kazda sie puszcza tylko zalezy za ile...zrozumcie, ze sa osoby ktore za milion sie nie zeszmaca :O

Gość gość
Mało jest osób nieprzekupnych w dzisiejszych czasach.

Gość Z innego wymiaru
Oj mało:-(

"Masakra... przyznaje jestem ladna, nie uwazam sie za pieknosc, szczerze to nie wiem co oni we mnie widzą...fajną d*pe i duze sterczące cycki ? Dostaje mase ofert na portalach randkowych, 150,300,500,1000,2000 nawet jeden proponowal i ciagle stawke podbijal, zatrzymal sie przy 5000 a potem gdy ciagle odmawialam i dodalam go do czarnej listy zalozyl nowe konto i zwyzywal mnie od dziwek i k**w !! hahahahahahah W realu zdarzają sie podobne akcje, jestem na imprezie ze znajomymi, zostaje sama i jakis facet podchodzi flirtuje i pyta (ile bierzesz?) dwa razy mialam taką syturacje, oba kluby w Warszawie... Jestescie glupimi debilami i śmieciami jesli myslicie, ze kazda sie puszcza tylko zalezy za ile...zrozumcie, ze sa osoby ktore za milion sie nie zeszmaca" X Ja to podsumuję tak - swój swojego pozna. Dziwkarz dziwkę zawsze pozna. Widocznie ubierasz się jak dziwka stąd takie propozycje. I nie oburzaj się, bo skoro sie tak ubierasz to musisz się liczyć że dziwkarzy bedziesz przyciągać jak magnes ;)

Gość gość
pewnie za bardzo eksponujesz ''wdzięki'' tzn melony :) pewnie robisz to nieświadomie :) moja dawna nauczycielka plastyki z podstawówki ubierała się jak typowa kuuuurva tirówa a była bardzo milą, sympatyczną osoba, miala super męza, po prostu styl taki ee nietypowy :D Tak to jest jak ktos chce wygladac sexi i nie zna umiaru. Takich typów lepiej ignorowac i w ogole nie zwracac uwagi na propozycje

Gość gość
Dziewczyna XXI wieku wczesniej sie posci przynajmiej raz w zyciu---- niz mezczyzna sie sposci

Gość gość
większość kobiet jest puszczalskich więc co się dziwić takiej opinii ?!