Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vampiregrin

Platoniczne zauroczenie

Polecane posty

Gość vampiregrin

Witam wszystkie użytkowniczki! Jestem tu zupełnie nowa i potrzebuję Waszej porady... Mam nadzieję że będzie krótko i zwięźle... w październiku zaczynam studia. Na facebooku założona została grupa zrzeszająca osoby z mojego kierunku. Od razu wpadł mi w oko administrator - nawet nie z samego zdjęcia, tylko z tego, co znalazłam na jego profilu - on jest męską wersją MNIE! lubi dokladnie to samo, te same filmy, seriale, i to na tyle nieznane i niepopularne, że znalezienie osoby która mogłaby być fanem tych rzeczy (a w dodatku wszystkich na raz w takim zestawieniu co ja) graniczy z cudem! Rozumiecie co mam na myśli - ma identyczny zmysł artystyczny co ja. Ponadto jest dość przystojny :) No można powiedzieć że już przeszukałam jego profil od deski do deski i wszystko co wstawiał, pisał, zrobiło na mnie wrażenie. NIESAMOWICIE chcę go poznać. Czuję że musimy się zaprzyjaźnić. jeszcze nigdy nie miałam czegoś takiego, ale zależy mi na kontakcie z NIM tak bardzo, że chcę to zrobić jak najszybciej, żeby ktoś inny mi go nie zabrał już na początku studiów! Wiem, to chore, ale naprawdę niesamowicie mi na nim zależy. Wydaje się być wyjątkowy, jeden na milion. Niekoniecznie chcę się z nim związać - ja po prostu niesamowicie PRAGNĘ POZNAC TEGO CZŁOWIEKA I MIEC Z NIM KONTAKT. Teraz pytanie - JAK to zrobić? Czy jeśli napiszę do niego wiadomość i zacznę rozmowę na temat wspolnego studiowania, zainteresować wyjdę na nachalną? Trzeba się postawić na jego miejscu... Czy może mogłabym od razu napisać i zaproponować spotkanie aby się poznać, bo będziemy razem na studiach? Czy mam czekać do października...? koleżanki odradzają mi nawiązywanie z nim kontaktu teraz, ale bardzo chciałabym go poznac jeszcze przed studiami... Mialo byc krotko i wyszlo gigantycznie, przepraszam, mam nadzieje ze ktorakolwiek z Was przeczyta moje wypociny i będzie miala ochotę mi bezinteresownie doradzić... Czuję że jeden zły krok i przekreślę sobie szanse u Niego na zawsze :(

Gość gość
napisz do niego

Gość Antoś wędkarz
Jeśli napiszesz, że chcesz się z nim spotkać, to wyjdziesz na nachalną desperatkę! Opanuj się i chwilę pomyśl - może on ma dziewczynę, którą kocha i są ze sobą bardzo szczęśliwi? Dlatego radzę Ci coś innego: zorganizuj spotkanie Waszej grupy i wtedy będziesz mogła dowiedzieć się o nim czegoś więcej i zobaczyć jaki jest naprawdę.

Nie napalaj się tak, bo może wcale nie jest taki fajny :P A zagadać możesz właśnie o te filmy, o fakt, że będziecie razem studiować. Listę tematów masz na ekranie!

Gość vampiregrin
Dziękuję za szybkie odpowiedzi. Chyba rzeczywiście do niego napiszę i postaram się rozwinąć rozmowę w miarę naturalnie.. :) Antoś wędkarz : dziękuję za radę, ale powiedziałam, że niekoniecznie chcę z nim być, po prostu bardzo chce go poznać! Może być równie dobrze gejem i miec 4 facetów :)