Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa_pani

wynik badania nasienia prosba o pomoc

Polecane posty

Gość malinowa_pani

witam serdecznie, mam problem z zajściem w ciążę i z tego powodu mąż rok temu poddał się badaniu nasienia. Poszliśmy z jego wynikiem do mojej ginekolog, która stwierdziła, że nie ma się czym martwić. Po pewnym czasie poszłam do innego ginekologa poleconego przez kuzynkę by zasięgnąć innej opinii, ale i ten ginekolog stwierdził, że wynik jest prawidłowy. Od tego czasu minęło kilka miesięcy. niedawno nadażyła mi się okazja rozmawiać ze starszym ,ale bardzo doświadczonym i cieszącym się uznaniem ginekologiem-ten stwierdził, że mój mąż ma zbyt mało plemników i przez to mam problemy z zajściem w ciążę! z rozmowy z nim wyszło, że mąż ma połowę normy liczby plemników! Jeśli znalazłby się ktoś kto napisałby mi swoje własne wyniki lub swojego męża/partnera to byłabym bardzo wdzięczna. Prosiłabym też dodać czy Wasze wyniki są dobre czy złe bo chciałabym móc to porównać z naszym. Wynik mojego męża to 23 750 000 pleników w 1 mililitrze!

Gość eeeeeeeeeejj
faktycznie malo.. slyszalam ze norma to 40 000 000

Gość eeeeeeeeeejj
faktycznie malo.. slyszalam ze norma to 40 000 000

Gość malinowa_pani
no właśnie :( ten ginekolog powiedział mi, że norma to 50 000 000 na 1 ml nie mam pojęcia co z tym dalej zrobić...