Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sądzicie

Polecane posty

Gość gość

Uprawiała trzy tygodnie temu z chłopakiem seks. Zabezpieczenie niestety zawiodło, ale on spuścił się na okolice moich warg sromowych. Po 31 h wzięłam escapelle. Moje obiawy były takie, że bolała mnie głowa, byłam senna, czasem mnie mdliło i pobolewały mnie jajniki a czasem tylko podbrzusze. Okres dostałam w normalnym terminie, czyli tydzień temu, był obwfity i ze skrzepami, trwał około tygodnia, czyli tak jak zawsze miałam. Od całego zdarzenia mineły trzy tygodnie, a seks uprawiała w czasie między dniami płodnymi a nie płodnymi. I tu kieruję swoje pytanie do was, iść do ginekologa na kontrolę? Czy jest raczej mało prawdopodobne, że jestem w ciąży?

Gość gość
Dodam jeszcze, że po okresie nie miałam żadnych objawów jak po zażyciu tabletki.

Gość gość
Zastanawiam się jakie są dni między dniami płodnymi i dniami niepłodnymi. :classic_cool: Półpłodne? :classic_cool:

Gość gość
Zastanawiam się jakie są dni między dniami płodnymi i dniami niepłodnymi. :classic_cool: Półpłodne? :classic_cool:

Gość gość
Miałam na myśli, że to były takie ostatnie dni płodne, no nie wiem jak to inaczej określić. :D

Gość gość
Idź :-O

Gość gość
Idz niech ci założy kartę ciążową.