Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakSobie

Dziewczyna a ja

Polecane posty

Gość TakSobie

Siemka. Podoba mi się pewna dziewczyna znamy się 5lat ale ... no właśnie ... ale On ma chłopaka... Który ją obraża, olewa, przeklina itd itd. Mówiłem jej , że by dała sobie spokój , ale Ona mi mówi , że nie bo jej się podoba ... Gdy dzwoni do niego On po prostu ją olewa. Plus jest taki , że On mieszka z 200km od niej a ja tylko 50 więc dość często się spotykamy. Gdy prubuję jej coś ładnego, miłego napisać to Ona mnie olewa lub " Jestem k***a zajęta przez ... " Nie wiem co robić ... Ona jest moim ideałem a Ja nie bo ona lubi brunetów i brązowe oczy a Ja mam inaczej . Wiem śmieszna sprawa , ale proszę poradźcie mi co mam robić. Jesteśmy niepełnoletni a Tamten ma 18 i ma zamiar do niej przyjechać nocować gdzie jej rodzice na to nie pozwalają ,ale Ja wiem , że ich przekona a On pewnie będzie z nią to robić ... Proszę pomocy .. ;(

Gość gość
Spoko-kredki. przyjedzie, p*****a, wyjedzie, oleje ją. A potem ty dostaniesz szansę na stukanie jej

Gość TakSobie
Człowieku ... ja ją kocham nie widzę świata poza nią ... a ona widzi ...

Gość gość
Chłopie, takie życie. Do tanga trzeba dwojga. Zwal pod nią, Ci przejdzie

Gość TakSobie
Weź wyjdz... jak tylko walisz konia to tam są drzwi :(

tacy jak Ty, kończą jako sfrustrowane prawiki zatruwające życie innym. Zmarnujesz sobie życie przez nią. I to z nią czy bez niej. Zapomnij o niej.

Gość TakSobie
Gdybym potrafił... i mam pieniądze i bym mógł jej załatwić spokojne życie ... :(