Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziiiffffna ja

Kiedy on bije kobiete

Polecane posty

Gość dziiiffffna ja

Co myślicie o mężczyźnie, który leje swoją dziewczynę z którą mieszka...którego uzasadnieniem jest, "Prosiłem żebyś zamknęła mordę,jakbyś mnie słuchała, to bym Cię nie bił"...Chciałam mu coś wytłumaczyć...bo źle mnie zrozumiał i się troszkę obraził...nie chciał słuchać...wp*******ł mi tak, że nie umiem przestać płakać...nawet wytłumaczyć nic nie można...bo mnie uderzy...dość...

Gość gość
Patologia

Gość gość
Kopnij go w jaja :) Ale czubkami butów :)

Gość dziiiffffna ja
Ej...:( Ja sobie właśnie zdałam sprawę, że się od niego uzależniłam emocjonalnie całkowicie...bardzo słaba jestem a on potrafi mną manipulować..kiedyś był kochany..otworzyłam się przed nim...zna moje słabe punkty..

Gość gość
pomijajac ze to prowo zaluje ze nie mieszkam w muzulmanskim panstwie , moglbym lac babe i patrzec czy rowno puchnie. Pod tym wzgledem ich religia i kultura mi sie podoba.

Gość gość
Słabo ci wp*******ł,bo możesz pisać.Jeśli ci tak źle to idź na policję,zrób obdukcję.

Gość dziiiffffna ja
To nie jest prowokacja...i to jest najgorsze...wiele razy mnie uderzył...kopał...masakra...nie zostanę z nim...chyba, że znowu ulegnę i będę jak kretynka przepraszać, że wogóle coś mówiłam...zwariuje zaraz..

Gość gość
pomijajac ze to prowo zaluje ze nie mieszkam w muzulmanskim panstwie , moglbym lac babe i patrzec czy rowno puchnie. Pod tym wzgledem ich religia i kultura mi sie podoba. x nic nie stoi na przeszkodzie w*********j

Gość gość
Autorko ratuj się,lepiej nie będzie.

Gość gość
stoi na przeszkodzie , nie dostane ot tak obywatelstwa :O

Gość dziiiffffna ja
Tak..." idź na policję" ...

Gość gość
Za samo przejście na muzułmanizm dostaniesz nagrodę.Ale po co ja kobieta mam uświadamiać nieudacznika,który w naszej kulturze sobie nie radzi.

Gość dziiiffffna ja
Przez ostatni miesiąc był najkochanszy na świecie i znowu mu odj***ło...myślałam, że już będzie ok. Tylko, że ja nie mam nawet wyjścia awaryjnego ..żadnej furtki...

Gość gość
Autorko jesteś żałosna,i wiele takich ofiar tak bardzo mi szkoda tych kobiet.Trzeba walczyć o siebie,życie mamy tylko jedno.

Gość dziiiffffna ja
Ciągle mi się wydaje, że powinnam była nic nie mówić, dać mu spokój, to byłoby ok...siebie obwiniam...myślicie, że są mężczyźni, którzy kiedy się im na siłę tłumaczy jakąś sytuację, kiedy nie chcą słuchać, nie w*******ą się? Pytam serio..

Gość gość
no wlasnie nasza kultura jest c*****a , a islamizacja potra paredziesiat lat to juz bede dziadkiem nie ma dla mnie ratunku :(

Gość do_goscia_z
muzulmanskiego kraju. Uwazaj, zeby nie znalazla sie taka co tobie wklepie :)

Gość dziiiffffna ja
do_gościa_z...uśmiechnęłam się dzięki tobie;)

Gość gość
w muzulmanskim kraju gdyby kobieta podniosla reke na mezczyzne to juz by ja stracila a moze i gorzej...

Gość gość
no wlasnie nasza kultura jest c*****a , a islamizacja potra paredziesiat lat to juz bede dziadkiem nie ma dla mnie ratunku x Gość taki jak ty nigdy nie będzie szczęśliwy.Twoje horyzonty ograniczają się do 3 punktów(powiedzmy)komputer,kuchnia,toaleta.

Gość do_goscia_z
przestan sie usmiechac i zacznij chodzic na silownie :) Ostatnio moj maz cos sie podsmiewywal z zajec dla kobiet, wiec spytalam "a umiesz tak?" zrobilam 10 pelnych pompek i mu szczeka opadla...

Gość dziiiffffna ja
Doradzi ktoś? Ewentualnie napiszcie mi proszę co o nim myślicie...może zrozumiem gdzie popełniam błąd..

Gość do_goscia_z
Ja Ci doradzam. Wpierdol mu tak zeby sie z podlogi nie mogl podniesc i powiedz ze to bylo pierwsze i ostatnie ostrzezenie. Niech sobie zapisze, jak sie boi ze nie zapamieta

Gość dziiiffffna ja
Jestem niska i waże 48 kilo, on ma prawie 190 cm wzrostu, waży prawie dwa razy tyle co ja i ma o wiele więcej siły...nawet bronić się trudno..

Gość gość
Jeśli nie lubisz być bita,to idź na policję.

Gość dziiiffffna ja
Potrzebowałam od was motywacji, że by go zostawić, nadziei na lepsze jutro...dobranoc...:'(

Gość gość
Dobranoc,i wszystkiego dobrego:).

Gość dziiiffffna ja
Jestem jeszcze... Dziękuje za życzenia wszystkiego dobrego...chyba pójdę go przeprosić zanim się położę..

Gość gość
Dziewczyno opanuj się!Nie bądź masochistką,albo przestań nas zadręczać pseudo problemami.

Gość dziiiffffna ja
Dlaczego "pseudoproblemami"?