Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanessa 38

Dieta Dukana Bialkowa

Polecane posty

Gość aaaagnieszka
wczoraj zrobiłam zakupy, więc mam i kurczaka i ryby, troche kefirów chudy twaróg, więc mam nadzieję, że dam radę :)

Gość Vanessa38
jem 4 posilki i nie planuje tylko tak jak napisalas mam ochote to jem serek lub cos innego kefir pije jajka kurczak lub rybke i wypijam tak ok 4l zielonej herbatki

Gość aaaagnieszka
No to do później :)

Gość Vanessa38
Milego dzionka zycze :) paa:)

Gość Vanessa38
Witam :) Agnieszka jak tam u ciebie dietka ? trzymasz sie ? ja wczoraj zle sie czulam bolala mnie glowa i jakos nie mialam sily :p nie odpuscilam a dzis juz jest lepiej,slyszalam ze tak bedzie i take obiawy to normalne zjawisko heh...

Gość Vanessa38
hmm... :-O czy naprawde nie ma nikogo kto chce sie dolaczyc? wspierac sie i motywowac ?? Zapraszam dziewczyny :)Razem bedzie latwiej :)

Gość Vanessa38
dzis 6 dzien fazy uderzeniowej jak do tej pory idzie mi dobrze :) trzymam sie diety i nie odczuwam glodu ,chociaz na poczatku bylo troche przykro odmawiac sobie slodyczy ;) mam nadzieje ze mi sie uda wytrwac do konca :p

Gość gość
ile masz tej 1 fazy az tyle dni?

Gość gość
na 10 kg schudniecia 3 dni wystarcza nie znasz zasad?

Gość Vanessa38
znam zasady a chcialam 7 dni by z Agnieszka razem przejsc na 2 faze ,i nic mi sie nie stanie jak schudne wiecej bede jeszcze lepiej jak zakladalam

Gość gość
ale ta dieta nie jest zdrowa sama wiesz i po co dodatkowo obciazac nerki itp

Gość Vanessa38
nie wszystkie diety sa zdrowe ale razniej by bylo z kims razem przejsc przez nia :) u mnie problem byl zwiazany z slodyczami bardziej a jadlam podobnie ,nie lubie owocow ani nie przepadam za warzywami :p i jesli Agnieszka dzis sie nie odezwie to przejde sama na 2 faze

Gość gość
nie czekaj na nikogo tylko przechodż na II fazę bo jak przeciągniesz nadmiernie to zbytnio obciążony organizm "odwdzięczy" ci się póżniejszym przestoje a poza tym osłabisz się

Gość Vanessa38
moze masz racje :) dzieki za podpowiedz i zrozumienie:) a ja mam do Ciebie pytanko bylas na d dukana ? i jaka diete teraz stosujesz?skad tyle wiedzy o niej?

Gość gość
byłam na DD rok temu, na 4 fazie zaczęło mi wracać, nie mogłam opanować apetytu na węgle, tj. pieczywo i makarony. w tym roku zrobiłam pierwszą faze sb, o niebo lepsza dla mnie ale było podobnie z węglami a teraz raczej mż

Gość sdmm
Vanessa dietujesz ? Bo ja zaczynam od dzis i byłoby mi łatwiej w towarzystwie ...

Gość Vanessa38
witaj ,tak caly czas jestem na diecie i sie nie poddaje:) a nie pisze bo sama ze soba to jakos nie idzie pisac:p

Gość gość
To ja będę pisać :) Nie wiem ile ważę, zważę się jutro to napiszę. Zamierzam do niedzieli robic pierwszą faze, a potem przechodze na 5/5. A jak ty idziesz, no i jakie masz rezultaty ?

Gość sdmm
Tp oczywiście byłam ja ;P

Gość Vanessa38
ja tez robie 5/5 tak bedzie lepiej, dzisiaj waga pokazala 58,9kg a swoja droga to chce ci powiedziec ze ciesze sie ze chcesz do mnie dolaczyc bo samemu jest ciezko :p

Gość sdmm
Wiem, że ciężko, bo raz byłam na tej diecie i niestety przerwałam. Teraz chciałabym wytrwać choć miesiąc. Mam do zrzucenia ponad 10 kilo i chciałabym się z nimi rozprawić do Bożego narodzenia. Ale ty pieknie schudłaś ! O nie, ja tez tak chcę :D. najsmieszniejsze jest to, że ja chciałabym wazyć tyle co ty, gdy zaczynałaś :P Mam swój wiek i nie chciałabym zeby utrata wagi była widoczna na twarzy.

Gość sdmm
Dzis zjadłam jogurt maslankę teraz piecze mi sie ryba na obiad na potem mam sledzie :P i ostatni posiłek to chyba biały ser z czymś- tuńczyk albo słodzik, jeszcze nie wiem na co będę miał ochotę. A jak u ciebie wygląda menu ?

Gość Vanessa38
mysle ze pojdzie ci latwiej z utrata kg bo masz wiecej do zgubienia jak ja ,bo podobno im mniej tym trudniej ale coz trzeba wytrwac do konca :?) a ile masz lat bo ja tez nie jestem taka mlodziutka mam 38l i na twarz to stosuje kozie mleczko od dawna no i na noc'' ziaja ''naturalne oliwkowe maslo do ciala lipogeneracja ciala ,na twarz i cialo

Gość Vanessa38
podobnie jak u ciebie tylko ze ja rano pije kefir potem na 2 posilek serek wiejski lub jajka potem rybka albo kurczak i wieczorem tez kefir 1 szkl nie jem po 17 nic pije tylko herbate zielona ,a dzis piers kurczaka na parze bo mam 3 dzien bialkowy

Gość sdmm
Mam 45 lat :) Kurczaka jem bardzo rzadko, bo za nim nie przepadam. Praktycznie codziennie jem rybę. Tez będę się starała jeść do 18. uwielbiam maślanke i duzo jej pije

Gość Vanessa38
to tylko 7l jestes starsza :) nie duza jest roznica;) ja tez nie lubialam kurczaka :p ale na codzien niedalabym rady jesc ryby a tak jakas odmiana jest:)

Gość sdmm
Z kurczaka lubię uda i skrzydełka, są tłuste, ale czasem je jem. Piersi nie znoszę :P. Czasem ja robię w sosie jogurtowym i tylko w takiej postaci są dla mnie zjadliwe.

Gość sdmm
No to pierwszy dzień za mną. Udało się zupełnie bezbolesnie, może dlatego, że byłam dość zajęta.

Gość Vanessa38
pewnie ze udko jest lepsze ale bez skory moze byc pieczone mniam...fajnie ze wytrwalas 1 dzien:) dla mnie najgorszy byl 3 dz.. glowa mnie bolala ale potem przeszlo:)

Gość sdmm
Jadę teraz zrobić jakies zakupy, bo zaczęłam dietę z marszu i mam niewiele w lodówce. Do jutra trzymaj się :)