Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skutki tabletek czy objaw ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam.;) 2.5tygodnia temu wspolzylam z chlopakiem- doszedl we mnie. Byl to pierwszy mc stosowania tabletek anty. Krwawienie wraz z bolami jakie mialam przy miesiaczce zaczely sie z 1.5 tygodnia temu. I trwaly kolo 3 dni. Wiem ze pomimo tab. Anty mozna zajsc w ciaze. Od 3 dni poczy tibolewaja mnie piersi. I momrntami od jakiegos czasu mi slabo ale to mozliwe ze to przez te upaly;)I zastanawiam sie czy to skutki tych tabletek(slyszalam tez ze od nich rosna piersi-_o ?) czy jednak wczesnej ciazy....

Gość gość
jak to było pierwsze opak to nie byłas zabezpieczona- zrób test

Gość gość
Zapomnialam dpdac. Mam tez bialy sluz.. Gesty. Nie lepiacy sie. Wybaczcie ze tak to opisuje. Mialam swegk czasu nadzerke przez dluuugi czas i nic nie wiedzialam. Wtedy mialam wieczny dluz;) ale z niewoedzy myslalam ze to normalne. A nie jestem pewna czy tabletki wplywaja i na to.

Gość gość
Lekarz twierdzi ze od 12 dnia jestem zabezpieczona... Tak. Zamierzam;)

Gość gość
tabletki chronią od 1 opakowania...na pewno nie ciąża...możesz tez odczuwać mdłości i miec bóle głowy..

Gość gość
Wiem wlasnie.;) oczywiscie zapoznalam sie z ulotka.:) w koncu to podstawa;)

Gość moniiii1991
Tabletki zabezpieczają od pierwszego dnia ich przyjmowania... Tak jest napisane w ulotce - radzę zajrzeć. Mój lekarz mówił tak samo. A bolące piersi mogą byc właśnie skutkiem przyjmowania tabletek jeśli to pierwsze opakowanie. Ja też tak miałam. Jeśli przyjmowałaś tabletki regularnie i nie brałąś antybiotyków lub nie wymiotowałaś to nie jesteś w ciąży na 99,7 % ;-)

Gość gość
Wiem zew ulotce jest ze od 1 dnia. A lekarz tlumaczy ze pwszem. Ale to zabezpieczenie nie jest duze.I pelne mam kolo 11-12 dnia