Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaa00

ZLI LUDZIE WOKÓŁ NAS

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaa00

Ja mozna sie stawiac za wzor,a wsrodku czlowieka jest samo zlo,chec rewalizacji,zdeptanie drugiego czlowieka byleby byc tym "najlepszym"Obgadywanie, i nie liczenie sie z czlowiekiem ,ktoremu zycie nie wyszlo,ale sie strara .....Nie raz pytam sama siebie czy zlo powraca,czy dobro powraca........jak myslicie?????Jakim warto byc czlowiekiem?!?

Gość ac ac ac ac ac
Tak jest wiele takich ludzi ,ktorzy tylko obgaduja,uwazaja sie za cos lepszego....u mnie pobila wszystkie te cechy moja bratowa....potrafi jak nikt inny namieszac i miec satysfakcje,ze kogos sie wyeliminowalo...w tym jest mistrzynia!tak zrobila i tak zamieszala,ze moj brat nie rozmawia ze swoja rodzina .ani z rodzenstwem,ani z dalsza rodzina.moja bratowa tak potrafila mu wmowic,ze wszyscy czychaja na jego kase i w ogole skrytykowala nas ,ze my pochodzimy z plebsu,a ona .....lepiej nie mowic ,bo potrafila sama swoj zyciorys spreparowac..nawet potrafi wojne zaprowadzic wsrod swoich dzieci,takze jej dzieci tez miedzy soba rewalizuja kto wiecej od rodzicow ugra i kto lepszy.i tak od wielu lat!!!

Gość gość
Niem i nie bylo!!!!!

Gość karolka i alfredzik
wiesz jak wynaleziono drut aluminiowy?

Gość herrIvanGogh
wiem jak drut kolczasty, skrzyżowali jeża z wężem.