Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randy

do dziewczyn

Polecane posty

Gość randy

Jak uważacie, jaka jest najatrakcyjniejsza część ciała dla facetów u dziewczyny?

Gość gość
sprawa indywidualna mnie podniecają u faceta zgrabne uda, zarys kolan, mam fiksację na tym tle lubię też u facetów gęste włosy, obojętnie długie czy krótkie, nie podobają mi się łysi no i oczy, jak facet ma ładne oczy to miękną mi kolana ;-)

Gość randy
dzięki za obszerną wypowiedź. Pytanie dotyczyło jednak czego innego. Chodziło o to, co jest atrakcyjne u dziewczyny zdaniem facetów :)

Gość gość
ups, napisałam nie na temat bo tak jakos pokrętnie go autorka sformułowała

Gość randy
randy: autor :) Ale i tak dzięki, bo akurat włosy mam gęste :)

Gość gość
przecież oczywiste że każdy facet zwraca uwagę na co innego dla jednego będą to piersi dla innego pupa a inny ma fiksację na nogi czy stopy lub włosy, dłonie tak czy siak, większość facetów woli dziewczyny z ładną twarzą, bo nawet jeśli laska ma super ciało a szpetną twarz to im się nie podoba

Gość gość
mój facet bardziej zwraca uwagę na tyłek niż na piersi, lubi długie włosy mini i kozaki to podstawa, to go najbardziej kręci

Gość randy
z tą twarzą się zgodzę. Też wolę tyłek od piersi, ale nie lubię kozaków i mini... Uwielbiam stopy u dziewczyn ( najlepiej boso)...

Gość gość
Dokladnie - najpierw jest twarz. Wiem po sobie i kolezankach. Zreszta takiego tylka to nawet nie widac w spodniach, zarys jest, ale wcale nie musi byc ladny, moga byc rozstepy, cellulit. Podobnie z piersiami, po zdjeciu stanika juz nie musza byc takie ladne jak w nim. Ogolnie aby figura byla normalna, ani szkieletor ani otyla. Zawsze kusi sie faceta twarza, wzrokiem, usmiechem. Dekolt tez swoje robi, nie powiem, ze ni, ale np moja kolezanka ma sliczny biust, po prostu boski, widzialam ja nawet nago, to wiem:) ale z twarzy jest brzydka i nie ma powodzenia.

Gość randy
co do tyłka, to ja lubię widzieć jego zarys w obcisłych spodniach. albo latem w szortach.Niektóre wyglądają tak apetycznie, że nic tylko całować... :)

Gość gość
To prawda, zarys jest fajny, ale gdy kobieta jest w ubraniu to najpierw jest twarz. Coinnego gdy jest nago, wtedy wiadomo - co innegopodnieca. Wiem ze duzo facetow lubi ladne, male stopki. A piersi i tylek -to wiadomo:)

Gość randy
no z tymi stopami, to trafiłaś. Uwielbiam... Zresztą całe nogi... uda boskie...

Gość gość
Ja nie wiem, co jest z tymi stopami. Ale ja mam wlasnie male i ksztaltne i kazdy facet chce je masowac, piescic itp. Chyba nawet bardziej niz piersi!