Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pożycz 200 zł bez biku online

Polecane posty

Gość gość

oferta pożyczek pozabankowych dla każdego - także dla osob bez dochodu, zadłuzonych, ze złą historią kredytową http://www.pewnakasa.xn.pl kilkanaście ofert w jednym miejscu.

Gość a czy ktoykolwiek
przeciez to tytlko strona o innych parabankach

Gość a czy ktoykolwiek
nie chce mi sie wchodzic na to forum, ale powiem ci, ze na stronach tego typu firm jest wszystko napisane dokladnie, regulaminy sa. jak ci ludzie mogli zostac oszukani?

Przedpłata, skan dowodu, żadna z "firm" nie ma prawa domagać się tych rzeczy, są tam poruszone też i te wątki,

Gość Teodozjusz Mosiołek
w*********j z tą lichwą

Gość Teodozjusz Mosiołek
podłość. kuszenie szatana, wpędzanie biedaków w jeszcze większe kłopoty a brzmi slodko. na wyciągnięcie ręki już zaraz masz! typowe szataństwo!najlepszy biznes się robi na biedzie , którą się najpierw zniewoleniem tworzy a potem "pomaga"

Gość a czy ktoykolwiek
jaka przedplata? skanu dowodu chca jak maja podejrzenie ze ktos jest wyludzaczem, normalnie nie chca takich rzzeczy

Gość gość
Słuchaj"obrońco" parabanków, po pierwsze cienko ci idzie ta "reklama" a po drugie popatrz w przepisy i tam się dowiesz że prawem jest zabronione żądać przedpłaty czy skanów, naprawde liczysz na to że ktoś to łyknie? Może 10 lat temu

Gość a czy ktoykolwiek
a kto zada przedplaty??????????? nie odpowiedziales na pytanie. poza tym kto co reklamuje?????? puknij sie w glowe :D jest usluga i widac jest popyt skoro jest podaz. nikt na sile nikogo nie zmusza do korzystania...

Gość gość
Uderz w stół a nożyce się odezwą;-)

Gość Ale to już było
Tylko głupiec może dać się naciągnąć na to gówno! NIGDY W ŻYCIU NIE WZIĄŁBYM POŻYCZKI OD LICHWIARZY!!!!! Ludzie uważajcie na tego OSZUSTA! Nie dajcie wpuścić się w kanał!!!!!!

Gość a czy ktoykolwiek
sorry ale nie ja jestem autorką topiku, ja niczego nie reklamuję :D jestem po prostu zdania że każdy ma własną głowę :)