Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciejek

propozycja obiadu naa niedziele

Polecane posty

Zapytam sie babci Trudzi co i jak, bo drugi dziadek byl zapalonym wedkarzem. Nawet do dzis w garazu sa jakies wedki i kolowrotki. Bede musial to przejrzec.

u mnie dziś kotleciki mielone z chudego indyczego mięska z ziołami - zrobiłam wczoraj na 2 dni. do tego ziemniaczki puree z koperkiem i sałata z sosem śmietanowym :) | banał banałem pogania, ale dobre było :D

Indyka rozpoznaje wechem i wzrokiem. Nie musze tego jesc, zeby wiedziec, ze to indyk.

No serio. A co Ty mnie ciagle ostatnio dyskredytujesz? Zla wedke kupie, nie znajde czasu, nie naucze sie kroic, nie rozpoznam indyka. Wiem, ze skoro nie jestem mysliwym jak Twoj facet, to nie uznajesz mnie za prawdziwego faceta, ale jakies pozory bys chociaz mogla zachowywac, a nie ciagla krytyka.

maciek, indyk jest naprawdę ok. ja z indyka zresztą kupuję albo pierś albo takie chude mielone na kotleciki/pulpety. z piersi indyka nawet fajny gulasz wychodzi, zwłaszcza taki z warzywami.

Alicja, ale mi indyk nie smakuje. Poza tym mam jakas fobie, jesli chodzi o tego ptaka, robi mi sie niedobrze na sama mysl, nawet jak widze indyka przez szybe na stoisku miesnym.

Witaj Kamilo Witaj Macieju Pomóżcie mi Kochani chciałem zrobić sos do spaghetti własnej roboty , ale boję się żeby go nie spieprzyć , podpowiedzcie , jak najlepiej przyrządzić taki żeby był smaczny i prosty w wykonaniu i powiedzcie czy można go będzie zrobić w blenderze ? Pozdrawiam