Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 12345678

BEZ PRZYJACIÓŁ

Polecane posty

Gość Ona 12345678

Nie mam przyjaciół koleżanek kilku znajomych z którymi ciężko sie spotkac:/ ma ktoś podobny probkem??

Gość gość
Noo ja tak mam. Jak nie gorzej. Skąd jesteś i ile masz lat ?

Gość klepsydra___
dostaniesz pare razy nozem w plecy i zrozumiesz powiedzenie: chron mnie Panie od przyjaciol, z wrogami sam sobie poradze :)

Gość takaaajasobietupisze
ja mam jedna przyjaciolke tylko w moim miescie, reszta wyjechlala, nie mam tez chlopaka od 8 miesiecy i jestem samotna bardzo, chyba stad wyjade

Gość gość
ja tez sam w domu siedze i marnie zycie zagubiony jestem .

Gość dołączę
a w jakim wieku jesteście?

Gość gość
Nie żartujcie że nie macie nikogo, jak to możliwe?

Gość gość
Ciesz się, koleżanki to tylko kłopot

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Ja mam, ale wcale się z tego powodu nie cieszę,no może byłoby dziwnie nie miec z kim pogadać ale wole anonimowo pogadać niz zwierzac sie "Bliskim", ludzie są fałszywi

Gość gość
czyli odsuwacie się sami, z wyboru ich nie macie, bo sie boicie zranienia, to zrozumiale ja mam przyjaciol, niektorych jeszcze z piaskownicy, ale spotykam sie z nimi nie czesciej jak 2-4 x w tyg Nie wiem czemu tak mam

Gość gość
Ludzi trzeba wykorzystywac i tyle:p

Gość gość
czyli odsuwacie się sami, z wyboru ich nie macie, bo sie boicie zranienia, to zrozumiale ja mam przyjaciol, niektorych jeszcze z piaskownicy, ale spotykam sie z nimi nie czesciej jak 2-4 x w tyg Nie wiem czemu tak mam

Gość gość
w miesiącu a nie tyg ;-) ale czasami robie duzo dluzsze przerwy, dzikuska

Gość gość
ja tez mam takich od piaskownicy i to z nimi mam najblizszy kontakt a zarazem do konca sie nie otwieram, nie czuje potrzeby a po drugie ludzie sie zmieniaja i nie wiadomo co im do glowy strzeli

Gość gość
Sama nie wiem czemu tak się stało w moim życiu ze ich nie mam. Ale moja mama trzymala mnie bardzo krótko i nie mogłam wychodzić z koleżankami więc onesiłą rzeczy też się ode mnie odsunely. Nie dziwie się im

Gość gość
Sama nie wiem czemu tak się stało w moim życiu ze ich nie mam. Ale moja mama trzymala mnie bardzo krótko i nie mogłam wychodzić z koleżankami więc onesiłą rzeczy też się ode mnie odsunely. Nie dziwie się im

Gość Ona 12345678
Mam 21 lat i pochodzę skąd jesteście? Kurcze mi tez tak się poukładało miałam świetne przyjaciółki niestety powychodziły za mąż załozyły rodziny i mieszkają w innych miastach tak nam się urwał kontakt:/ mam dość siedzenia w domu chciałabym wyskoczyć spotkac sie pogadac jakas fajna impreazka a tu niestety:/

Gość gość
tez tak mam.. przykre jest to ze dookola sa sami falszywi ludzie, smieja sie w twarz a za plecami obgaduja..

Gość gość
A skad jesteście?? Zbierzmy się wszyscy zobaczcie ile nas jest i moze cos z tego bedzie:)

Gość gość
Ona skąd jesteś ? Ja też mam 21 i jestem ze śląska

Gość gość
kurcze ja po minucie rozmowy z kimkolwiek chcę temu komuś przywalić w łeb irytują mnie ludzie jak nie wiem ale bym chciała mieć koleżankę z kimś wyjść pogadać ale nie umiem i tyle

Gość Ona 12345678
Szkoda:/ ja Radom o fajny pomysł gośc z18 14 ale zapewne dzila nas km:/

Gość gość
Też tak mam, to się nazywa mizantropia chyba ;). Jak ktos jest ze slaskq to pisać ;)

Gość Ona 12345678
Powiedz mi co robisz calymi dniami ? Tak pytam bo ja gdyby nie praca chyba bym oszalala heh

Gość gość
Generalnie to nic :D. Studiuje zaocznie. Mieszkam z mama. Więc w sumię mam troche wolnego czasu który głównie wykorzystuje na kłótnie z nią :/. No i w marcu rozstalam się z facetem więc teraz troxhe odzylam i często chodziłam na randki. Do pracy mam zamiar iść od września bo chce się wyprowadzić jak najszybciej

Gość Ona 12345678
O a zuczelni nie masz z kim wyskoczyć? Ja też zamierzam od września kontynuować nauke i licze na to że trafię na fajnych ludzi...

Gość gość
Ta uczelnia to jedna wielką kpina. Studiuję pedagogikę, średnia wieku na moim roku to 30+ :/ mam zamiar zmienić kierunek od października. Miałam na uczelni 2 laski z którymi lepszy kontakt miałam ale jedną z pszczyny więc nigdy tu nie mogła przyjechać. A druga blisko niej i bez auta. Poza tym obie pracowały

Gość Ona 12345678
Eh:/ no mi tez tak się pourywały kontakty... Musze pomyślec o jakimś klubie samotników może heh