Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaMamusia20

PRZEWRAŻLIWIONA

Polecane posty

Gość MłodaMamusia20

Mam wielką prośbę. Pomóżcie mi. Koncze 15 tyg ciązy . Na innych forach kobiety piszą że odczuwają lekkie ruchy maleństwa , że zaokrągla im się brzuszek widać go już powoli ciuchy zaczynają być przyciasne . U mnie nie ma nic , kompletna cisza zero widoczności jedynie schudłam 5 kg i mam ciągłe problemy z bólem żołądka i wymiotami ;(

Gość gość
Jeżeli gin mówi, że wsyztsko jest ok to nie masz się czym martwić. Ja na początku ciąży czyli do chyba 16 t.c. przytyłam 0, 5 kg tez duzo wymiotowałam. a moja koleżanka jest w 17 t.c. i dotychczas tylko schudła. Ja pierwsze ruchy poczułam w 22 t.c., brzuch miałam widoczny juz na początku ciąży, ale np. moja kolezanka do 6 m.c. była płaska. Nie było nic widać, że jest w ciąży. Więc jeżeli usg itp wychodza dobrze to sie nie martw i przede wsyztskim nie słuchaj koleżanek że one miały tak czy inaczej i za dużo w necie nie czytaj. Kazda dziewczyna inaczej przechodzi ciążę itp

Gość gość
dzięki wielkie , bo już naprawdę byłam przerażona tym wszystkim

Gość gość
Nie denerwuj się. Ja pierwsze ruchy czułam w 18 tygodniu. Ciążę było widać dopiero 25 tygodniu. Każda kobieta przechodzi inaczej. Teraz jestem w 31 tygodniu to ludzie nie wierzą , że mam taki mały brzuch a wszystko jest ok.

Witam, widzę że nie jestem w odosobnieniu, w sumie nawet nie wiem który jest u mnie tydzień, przy pierwszym Usg [17 sierpnia], wtedy się dowiedziałam o ciąży, mam zapisane że 7 tydzień SA, a w nawiasie że w 9 MA. Boję bardzo ponieważ bardzo późno dowiedziałam się o dziecku, byłam na wycieczce motocyklowej w Gruzji, wytrzęsło mnie na motocyklu po jeździe po tych dziurawych drogach, trochę wypiłam wina i piwa, nie spodziewałam się że zajdę już w pierwszym cyklu po Hsg. Gdybym miała usg w domu to pewnie bym codziennie sprawdzała czy bije serduszko, cały czas panikuję czy wszystko w porządku, ja wiem że się wkręcam ale chyba większość mam tak ma. Pozdrawiam.

Gość gość
podczas I ciązy ruchy są odczuwane od 20 tc...a przy kolejnych wcześniej...

to prawda, każda ciąża ina, ja do 6 miesiąca tylko chudłam, tak wymiotowałam, brzucha nie bylo widać, a i teraz (8 miesiąc) brzuszek jest malutki, i tylko brzuszek urósl..uf:)