Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariola8765434

Jego wyznania przeczytajcie

Polecane posty

Gość mariola8765434

dodam ze jest nie ziemsko przystojny inteligentny..ideał! ale jest jedno ale w wieku 22 lat ma za sobą około 20 partnerek seksualnych . Myslalam ze spadne z łóżka..dodał również ze jego poprzednie dziewczyny służyły tylko do sexu,,mówiąc dosadnie zwykłe k***y na jeden raz. co absolutnie mi nie pasowało do niego..jest czuły opiekunczy i przesympatyczny. I jeszcze cos czego nie mogę zapomniec ..wyznał ze jestem jedyną dziewczyną do której sie przytulił po sexie.Widzę ze mu zależy ,ale przeraża mnie fakt ze przeleciał tyle panienek. czy to jest normalne ?

Gość gosc2
moze naprawde się zakochał.szczerze mówiąc mógł ci nie mówic o tym, a powiedział.

Gość Pudlo wiagry Sp z oo
jej wyznania byly lepsze: polecialam na prawo wylecialam na lewo... dlaczego nikt mnie nie kocha a kazdy leci na moj biznes?

Gość gość
no i wlasnie w ten sposób zarywa kolejne naiwne panienki. Nie radze.

Gość goscuiuiuy
r****cz . i tyle w temacie.byc może się zmieni w co wątpie.

Gość takijedentyp19876
mysle ze koles wymyslił by inny bajer. żadna nie chciałaby byc 21 . jest szczery,ja bym sie nie przyznał,

Gość gość
glupiutka dziewczyneczko, jestes jego kolejna, numerek 21 tylko do seksu😴 inaczej nie mowilby ile przelecial gdyby chcial tworzyc powazny dojrzaly zwiazek, a lasce glupiej wszystko mozna wcisnac, wszystko polknie, jak widac:D:D jestes latwa i tyle, KOOREWKO

Gość gość
Pytanie tylko, czy powiedział Ci to po, czy przed współżyciem. Wiesz ogólnie jest tak, jesli chciał Ciebie do siebie zniechęcić móg tak powiedzieć, chyba że mu zależy i chciał być poprostu szczery. Wiesz może lepiej zapytaj na czym stoisz?

Gość gość
Szkoda, ze mu sie oddalas. Inaczej musialby walczyc i byc moze zrozumialby ze istnieje prawdziwa milosc. Jest mily i inteligentny bo w ten sposob zdobywa dziewczyny m in ciebie

Gość KochamTylkoSmiercBoCzekamyNaSi
Jezeli by powiedzial, ze byl z jedna lub dwiema, to tez pewnie zle bo uznalibyscie, ze cos z nim nie tak. PraWik tez zle, bo niedoswiadczony. Kilkanascie kobiet za soba, tez zle bo zaliczacz. Wniosek: -same uczycie, aby nie mowic wam prawdy.

Gość mariola8765434
Jak myślicie czy mógł mnie czymś zarazić, jeśli nie użyliśmy zabezpieczenia?

Gość marusek1990
mariola8765434 może porozmawiamy mam 22 lata i jestem facetem który nie widzi w kobiecie tego co większść mezczyzn by się z nią przespać. Szanuje każdą kobiete

Gość marusek1990
Nie oczekuję niczego w zamian ale wiem że nie ma nic za darmo, zgodziłabyś się na seks ze mną za drobną opłatą? Płacę z góry.

Gość gość
pytasz czy mógłby Cie czymś zarazić bo kochaliście sie bez zabezpieczenia.....hm.......? myśle,że tak......może dzidziusiem ;)

Gość gość
pytasz czy mógłby Cie czymś zarazić bo kochaliście sie bez zabezpieczenia.....hm.......? myśle,że tak......może dzidziusiem ;)

Gość mariolka678967
p******i podszywcy. Facet jezdzi do mnie 200 km. Jeżeli zależało by mu na d***e znalazł by bliżej KOLEJNA K***Ę. i nie dałam mu odrazu . czekał kilka miesięcy i czekał by dłużej.przeraża mnie tylko fakt ze wybzykał tyle panienek.

Gość mariolka678967
WY TĘPE PASZTETY.

Gość TOMASZIZ873
kobiety dzielimy na dwie grupy te do bzykania i te do kochania.

Gość gość
kazdy ma swoja przeszlosc, a ty nie masz prawa go przez jego przeszlosc oceniac. on ci sie nie czepia czegos co zrobilas w przeszlosci wiec zostan otwarta. kazdy jest tylko i wylacznie czlowiekiem, a zycie jest do zycia i do popelniania bledow na ktorych sie uczymy. nie zapomnij mu powiedziec, zeby zrobil sobie test na hiv i inne choroby. to jest wazne.