Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PolankaP

Czy któraś używała testów ciążowych z allegro

Polecane posty

Gość PolankaP

Witam, jeśli w tym miesiącu się nie uda, to postanowiłam, że zakupię na allegro testy ciążowe. Jestem z tych niecierpliwych kobiet, które nie są w stanie doczekać do terminu miesiączki z wykonaniem testu :D Kupowanie testów w aptece czy drogerii w takiej sytuacji kompletnie mi się nie opłaca. Na allegro znalazłam testy o czułości 10mlU/ml za 1 zł. Tylko zastanawia mnie czy to nie będzie wyrzucenie pieniędzy w błoto. Używał ktoś testów z allegro i jest w stanie określić ich wiarygodność?

Gość gość
kup testy od uzytkownika TWOJSZKRAB.

Gość gość
ja używałam tych testów zarówno w 1 jaki teraz w 2 ciąży. nie pomyliły się więc ja byłam z nich zadowolona :)

Gość gość
ja uzywałam tych paseczkowych (sikasz do pojemniczka i namaczasz :D), najpierw owulacyjnych (pokazywały owu do strzału) a w gratisie dostalam taki ciążowy i pokazal krechę już w dniu spodziewanej @, czego apteczne nie robiły nigdy :) więc polecam.

Ja też używałam tych za 1 zł a z allegro o wysokiej czułości i polecam je,nigdy się nie myliły.Jak w końcu zaszłam w ciążę pokazały 2 paski,robiłam 3 różne testy dla pewności.Aha.Tylko jak robiłam ten test chyba 10dnia po spodziewanej owulacji to jeszcze nie pokazał ciąży.Lepiej więc chyba robić po 2tyg.od spodziewanego zapłodnienia.No najlepiej w okolicach miesiączki która nie wystąpiła;)

Gość gość
mi te testy wykazały ciążę 3 dni przed spodziewaną @ :)

Gość PolankaP
O, jak miło tyle pozytywnych odpowiedzi przeczytać :) Jeśli pojawi się @, to na następne staranka zakupię testy z allegro :) Dziękuję dziewczyny za pomoc!