Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rzucić dziewczynę z którą spotkałem się zaledwie 4 razy a ona się zakochała

Polecane posty

Gość gość

Macie jakies rady? Juz na pierwszym spotkaniu czulem, ze to nie to...niestety nie lubie krytykwoac ludzi, mowic im czegos wprost, czuje ze zaraz sie ktos poplacze, bedzie mial przeze mnie problemy psychiczne :o lubie czuc sie winny... wiec zgodzilem sie na nastepne spotkanie i nastepne no i ona sie zakochała :( Nie chce tego ciągnac, myslalem zeby po prostu nie odpisywac i zerwac kontakt ale to chyba troche chamskie

Gość gość
napisz jej smsa coś w stylu: przepraszam Cię, ale nic do Ciebie nie czuję, wybacz mi, nie ma sensu dalej się spotykac itp.

Gość gość
A ona nalega na spotkanie? Trzeba było już na pierwszym spotkaniu powiedzieć jej, że nie jest ona w Twoim typie, a nie bawić się czyjimś uczuciami! Tak się nie robi! Jedynym rozwiazaniem, które widzę, to zaproponować jej, byście byli znajomym, koleżanka-kolega.

Gość gość
napisz jej smsa coś w stylu: przepraszam Cię, ale nic do Ciebie nie czuję, wybacz mi, nie ma sensu dalej się spotykac itp.

Gość aggi33
ja ci powiem, jak mnie rzucil koles 3 tygodnie temu: sorry, ale nie chce tego dalej ciagnac, wole pozostac single. zycze ci szczesliwego zycia. I tyle, bylo mi przykro przez pare dni, ale przynajmniej byl ze mna szczery I nie rozbudzal we mnie dluzszych nadzieji, lepsze to niz strata twojego I jej przede wszystkim czasu

Gość gość

Gość gość
Akurat ludzie beda mieli problemy psychiczne:D może i niektórym bedzie przykro,a niektorzy podejda do tego tak lajtowo, że nawet sie nie przejmą.Twoja wina że bawiles sie nia,naucz sie mowic wprost a nie :o Teraz to tylko ci pozostaje wyjasnic dobitnie i konsekwentnie NIE KONTAKTOWAC SIE

Gość gość
Akurat ludzie beda mieli problemy psychiczne:D może i niektórym bedzie przykro,a niektorzy podejda do tego tak lajtowo, że nawet sie nie przejmą.Twoja wina że bawiles sie nia,naucz sie mowic wprost a nie :o Teraz to tylko ci pozostaje wyjasnic dobitnie i konsekwentnie NIE KONTAKTOWAC SIE

Gość gość
Biedna dziewczyna. Żal mi jej.

Gość gość
Biedna dziewczyna. Żal mi jej.

Gość gość
było bardzo milo spotkać się z Toba jesteś bardzo ...tu jakieś miłe rzeczy ale uświadomiłem sobie że nie jestem gotowy na nic więcej i potrzebuje samotności zawsze chętnie gdzies z Toba porozmawiam a potem..być bardzo zapracowanym wręcz totalnie przemeczonym pracą i ten brak czasu

Gość gość
i na przyszlosc wycofuj się po drugim spotkaniu trzeciego nie powinno być,na drugim tworzysz grunt do ucieczki uprzedzasz j.w.

Nie można ściemniać. Trzeba prawdę mówić. Powinieneś się z nią spotkać i jej to powiedzieć w 4 oczy, a nie zgrywać boidudka i pisać swoją decyzję w smsie.

Nie można ściemniać. Trzeba prawdę mówić. Powinieneś się z nią spotkać i jej to powiedzieć w 4 oczy, a nie zgrywać boidudka i pisać swoją decyzję w smsie.

Gość gość
nie trzeba mowic prawdy jeśli moglaby bardzo zranic ,jeśli ja powiem znajomej ze jest upierdliwa babą bez wyczucia i myśli tylko o sobie to nie byłoby dobre dla jej psychiki,lepiej delikatnie

Gość gość
nie trzeba mowic prawdy jeśli moglaby bardzo zranic ,jeśli ja powiem znajomej ze jest upierdliwa babą bez wyczucia i myśli tylko o sobie to nie byłoby dobre dla jej psychiki,lepiej delikatnie

Gość gość
co za ciul, wiedzial od poczatku, ze nic z tego nie bedzie a sciemnial dziewczynie:o tylko szybkie i radykalne ciecie!

Gość gość
bez przesady, po 4 randkach na pewno się nie zakochała. osobiście, jakby mi się facet podobał, byłoby mi trochę smutno przez kilka dni, ale żadnych łez, no ludzie. a jakby mi się nie podobał, byłabym przeszczęśliwa, że powiedział wprost, a nie zwalał na mnie tego przykrego obowiązku mówienia sorry nic z tego