Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmierc jest piękna śmierc jest rozwiązaniem

Polecane posty

Gość gość

pomysl ze koncza sie wszystkie twoje problemy.... -nie masz juz ciala ktorego nienawidzisz, wszystkie kompleksy znikaja, nie zamartwiasz sie juz czy przytyjesz, czy pojawia sie zmarszczki, pryszcze, ze sie starzejesz, ze wykraczasz poza kanony estetyki czy wspólczenego piękna, nie musisz stosowac juz zadnych diet, katowac się sie cwiczeniami, przestajesz czuc presje bycia ladną -nie musisz wstawac wczesnie i isc do pracy której nienawdzisz i tyrac w niej 8 h -nie martwisz sie czy starczy ci od 1 do pierwszego jedzac jakies choojowe zarcie i oszczedzajac na tym czy tamtym, tak naprawde tylko egzystując, odmawiajac sobie wiekszosc przyjemnosci -nie obchodzi cie czy twoj chlopak, maz, dziewczyna, zona zdradzi cie z mlodsza, bogatszym, ze poczujesz ból odrzucenia, upokorzenia i przerażającej tesknoty - nie bedziesz musiala ciagle wchodzic w cholerne kompromisy z innymi ludzmi czy to pracy czy to w domu, znosic czyjs humorkow, komentarzy, nakladac maski i ciagle sie dostosowywać - nie zaznasz juz nudy i rutyny ktora coraz bardziej wkradala sie w twoje zycie, ciagle sprzatanie, mycie naczyn, scielenie lozek, przygotowywanie posilkow -nie bedziesz juz nigdy czula bólu samotnosci, smutku, lęku, nienawisci, zazdrosci, stresu, zmeczenia..... jestes wolna.........

Gość wojtek__bez portek
rozwiazuje malzenstwa przez smierc chetni prosze wziac numerek i ustawic sie w kolejce

Gość gość
1. kocham swoje cielsko 2. nie chodzę do pracy wstaje o 13 3. jestem pasożytem nie martwię się o finanse 4. nie posiadam więc mnie nic nie martwi 5. to ja ustalam zasady nikt mi nigdy na głowę nie wchodzi 6. mi się podoba mój plan dnia 7. nie odczuwam takich uczuć moje życie jest idealne tylko brakuje mi z 15 milionów zł :)

Gość gość
Mnie brakuje 150 tyś. do PEŁNEGO szczęścia :-(