Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnaporaka

maz mnie chyba zdradza nie wiem co mam robic pomozcie

Polecane posty

Gość beznadziejnaporaka

jestesmy 9 lat po slubie mamy trojke dzieci... wczoraj jak juz spal wzielam jego telefon bo chcialam sprawdzic sobie numer ktory do mnie dzownil w ciagu dnia i nie zdazylam odebrac. patze a tam nieodebrana wiadomosc od jakiegos numeru ":* :* kiss dobranoc :* :*" dokaldnie tak bylo napisane... od razu usunelam ta wiadomosc po prostu w nerwach i patrze ale smsy mial pokasowane wszystkie w polaczeniach tylko dwa wychodzace do tego numeru w godzinach kiedy byl w pracy... pol nocy siedzialam i ryczalam rano on pojechal do pracy wraca dopiero o 21... caly dzien chodzilam normalnie oderwana od rzeczywistosci niewiem co mam teraz erobic... poradzcie mi cos dziewczyny, bo chyba sobie nie poradze sama :(

Gość ja bym nie wytrzymała
i odrazu mu pokazała tego smsa i zapytała co to ma znaczyc. Cholernie trudna sytuacja. Ja kiedys tez przez przypadek przeczytałam smsa którgo dostał mój mąż. Akurat szukałam numeru telefonu do kogos, zresztą przy moim mężu a tu bach przyszedł sms. A tam napisane : dziekuje kochanie za wspaniały dzien. Myslałam ze oszaleje, poczułam jakby mi ktos wsadził nóz w serce i odrazu z wrzaskiem na męża a okazało sie ze ten sms wysłał jego kolega przez pomyłke:) Chciał go wysłac do swojej dziewczyny a ze z moim mężem pisał wczesniej to odruchowo wybrał jego numer. Potem jak sie zastanowiłam to nie miało to sensu bo mąż miał urlop i całe dnie spedzalismy razem. Wiec jak ktos mógł mu dziekowac za miły dzien?

Gość gość
Może zachowaj się jak dorosła i porozmawiaj z mężem a nie snujesz domysły....

Gość beznadziejnaporaka
no niestety u mnie to na pewno nie jest zadna pomylka numer byl nie zapisany w ogole w telefonie a pzoa tym mial dwa polaczenia do tego numeru... nie ma mowy o pomylce chociaz ja sobie caly czas wmawiam ze to mozliwe :(

Gość gość
Mogłaś nr zapisać i zadzwonić, sprawdzilabyś czy to kobieta

Gość beznadziejnaporaka
porozmawiam z nim dopiero jak wroci z pracy ale szczerze mowiac to bojesie tego bardzxo... mam ochote spakowac mu wszystkie rzeczy i wywalic przed dom i wiecej go nie ogladac

Gość beznadziejnaporaka
porozmawiam z nim dopiero jak wroci z pracy ale szczerze mowiac to bojesie tego bardzxo... mam ochote spakowac mu wszystkie rzeczy i wywalic przed dom i wiecej go nie ogladac

Gość hsdbvksjdb
nie rozmawiaj z nim bo wyprze się i bedzie ostrożniejszy! Zbieraj dowody! Sprawdzaj go, telefon, śledz go jak masz możliwość. A potem żądaj rozwodu z jego winy

Gość beznadziejnaporaka
zapisalam sobie nuer bo sprawdizlam w swpim telefonie od razu czy ja go nie mam ale nie mam no ale nie pomyslalam o tym zeby zadzwonic

Gość beznadziejnaporaka
zapisalam sobie nuer bo sprawdizlam w swpim telefonie od razu czy ja go nie mam ale nie mam no ale nie pomyslalam o tym zeby zadzwonic

Gość beznadziejnaporaka

Gość gość
Kombinatorki!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hsdbvksjdb
skoro on prawdopodobnie cie zdradza to w żadnym wypadku z nim o tym nie gadaj! Oszukuje cie to czemu nagle ma się przyznać? A wogole jak wam się układa? sypiacie ze soba?

Gość beznadziejnaporaka
ale jak ja mam go sledzic? jak on jest calymi dniami w pracy a ja siedze w domu z dziecmi malymi...

Gość znawca obrzydliwości kobiet
a coś myślała że faceci nie zdradzają swoich nudnych żon? dziewczynką jesteś że życia nie znasz

Gość beznadziejnaporaka
wlasnie dobrze nam sie uklada... caly czas mylalam ze wszysto jest w porzadku wszystko jest normalnie miedzy nami seks tez jest...

Gość gość
Skoro siedzi całymi dniami w pracy to kiedy ma Cię zdradzać???

Gość beznadziejnaporaka
no widoczie nie znam zycioa bo nie wiedzialam ze kazdy facet jest do takiego czegods zdolny ale teraz juz wiem ze tak no nie wiem dzwonic pod ten numer z zastrzezonego?? i co powiedzec jakby co?

Gość beznadziejnaporaka
no nie wiem moze w pracy?? nie mam pojecia tez sie nad tym zastanawialam

Gość gość
a ile twój maż zarabia?

Gość beznadziejnaporaka
a jakie to ma znaczenie?

Gość gość
no ma znaczenie, bo jak nie zarabia dużo, to samo uświadomienie potencjalnej kochanicy, ,e po opłaceniu alimentów na 3 dzieci i ciebie zostanie golod*pcem, powinno ją odstraszyć

Gość gość
KORNA TA PROWOKACJA JUZ BYLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i teraz bedziez ciagla na 10 stron i premia:D

Gość Jnkhcu
Kochana mam ten sam problem. Dzisiaj mąż poszedł pod prysznic i zostawił telefon na stole tak jak zawsze. Przyszedł sms i coś mnie korcilo i zobaczyłam ,,Kochanie byłeś boski dzisiaj boski" od Maria (nie będę podawać nazwiska) ale to jego pracownica. Mąż dzisiaj i wczoraj był cały dzień w domu ze mną. Nie wiem co o tym myśleć narazie nic mu nie powiedziałam.