Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbbl

Moja dziewczyna chyba tęskni za byłym

Polecane posty

Gość jbbl

Witajcie. Od kilku tygodni dręczy mnie nieco kilka sytuacji, które wydarzyły się w dość nietypowy sposób. Jestem z pewną dziewczyną od prawie roku, kocham ją, mocno i szczerze, ale jak pisałem wyżej, od pewnego czasu wątpię w jej uczucia co do mojej osoby. (Dodam, że ja mam 23 lata, a ona 22.) Nie tak dawno temu (miesiąc wstecz) mieliśmy okazję spędzić ze sobą dwa tygodnie razem. I przez te dwa tygodnie zdarzyły się sytuacje (dokładnie 3 razy), kiedy całkowicie przypadkiem wchodząc do jednego z pokoi zauważyłem, jak moja dziewczyna pisze przez komunikator (pewnie domyślacie się jaki) ze swoim byłym chłopakiem. (Dodam ważną rzecz, to on ją zostawił nie podając powodu, a dokładając, iż dwukrotnie ją zdradził.) Pierw pomyślałem, że może coś załatwiają, sprawę odstawiłem na bok, lecz ma czujność nie umilkła. Kolejne dwa razy miały podobny przebieg (nie jednego dnia, ale to chyba oczywiste.), kiedy wchodzę do pokoju, ona nagle zwija ów okno rozmowy. Udało mi się dojrzeć któż to jest, dlatego wiem z kim wtedy prowadziła te rozmowy. Nie sądzę, żeby mieli jakieś sprawy, o których piszą, ze względu na to, że moja dziewczyna kilkukrotnie mówiła, że nie chce mieć z nic wspólnego, ALE nie ma do niego już żalu o to, co zrobił. Nie wiem co myśleć, mam dopiero 23 lata i tak na prawdę mogę nic nie wiedzieć o relacjach międzyludzkich, aczkolwiek martwi mnie dlaczego takie zdarzenia w ogóle miały miejsce... Proszę o jakieś odpowiedzi. Jeżeli chcecie również poznać jakieś szczegóły (lepszy opis itp itd) piszcie. Pozdrawiam.

Gość gość
e sprawdź co ci szkodzi. jak raz sprawdzisz i bedzie wszystko ok juz nigdy wiecej nie bedziesz musial tego robić :)

Gość jbbl
Moorland - Od czasu zerwania z tamtym chłopakiem, do momentu poznania mnie minęło sześć miesięcy. gość - Co i w jaki sposób mam sprawdzić?...