Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkur wiaja mnie motocyklisci popierd olency

Polecane posty

Gość gość

wszedzie ich pełno

Gość Jeronikkk80
NIE UOGÓLNIAJ - JA CIEBIE PROSZĘ ;P

Gość gość
a kierowców samochodów,to niby mniej,tak?

Gość gość
zależy ktorzy. co normalni nie. mnie wkurzaja na tych motorynkach własnej roboty, co specjalnie sciagaja tłumiki by byl wiekszy hałas. wieś, wiocha, obornik :o o reszta jest ok :) mam słabość do motocyklistów:)

Gość gość
ale kierowcy nie zapi erdalają mi pod oknem w nocy a te debile nie wiem co chcą udowodnić

Gość gość
powinni ich kur wa karać za zakłocanie ciszy nocnej

Gość Jeronikkk80
taki jestem, ale nie przez internet...:P

Gość gość
czlowiek chce otworzyc okno na noc bo goraco a te debile specjalnie dodaja gazu zeby było głosno, bo oni kur wa jada gdzie policja ja sie pytam

Gość gość
mój mąż to przystojny brunet na motocyklu ❤️ ale tych dzieciarnianych p**dziawek tez nienawidze 😠 tez mam okno przy ulicy i czasami taki gowniarz potrafi 6 razy przejechac w te i we wte w ciagu 10 min, halasu robi wiecej niz cala kawalkada motocyklistow na autostradzie :O

Gość gość
pod moim oknem w nocy,z**********ą zarówno samochodziarze jak i motocykliści;w dzień zrsztą też

Gość gość
samochody sa cichsze

Gość gość
oni to robia z premedytacja - powinni zostac ukarani, kto urodził takich de bili?

Gość gość
gowno tam cichsze :O wystarczy min. zyebany tlumik i rąbie jak chopper :O a niektore maja sportowe wydechy i brzmia jak czysta CBRka :P

Gość gość
niektore samochody też napierdalają. ale to głownie dresy ze wsi się lansują w miescie, wiocha i obornik :o

Gość gość
wiem, ze ciszej bo tylko motocyklistów słychac a ulica jest otwarta dla ruchu pojazdów osobowych

Gość gość
i pomyslec ze kogos takiego urodzila jakas kobieta - po co ja sie pytam?

Gość Jeronikkk80
fiku, a na jakim motorze Cie mam porwać, bo mam yamahe r1 (ścigacz z nieprzeciętnymi osiągami) i yamahe drag star 1100 (chopper- chromy, te sprawy, potężny, duży motor)

Gość gość
...wiocha się lansuje,blablabla... to ja mieszkam na wiosce,takiej zabitej dechami;latem tłumy ciągną nad jezioro,czy to motocykle,czy to samochody-hałasują jak diabli,no i co?takie czasy-zmotoryzowane;przecież oka se nie wyjmę z tego powodu:Pminie lato i znów będzie spokój:classic_cool:ludzie lubią motocykle-takie czy inne to sobie nimi jeżdżą i oby im to było na zdrowie;ja nie mam nic na sumieniu więc nocą śpię jak normalny człowiek,a w dzień po prostu zajmuję sie swoimi sprawami zamiast narzekać na innych;nawet jeśli przeszkadzają mi w poobiedniej drzemce:)

Gość gość
spisz w nocy bo w nocy u ciebie nie jezdzą

Drugi wygląda bardziej szpanersko, ale nei o to mi chodzi. Chcę poczuć wiatr we włosach, przy boku mieć swojego bruneta i pędzić w nieznane. Motor? Ważne by hamulce sprawne, model nieważny.

Gość gość
jak mówię,że jeżdżą to jeżdżą;uważasz, że nad jezioro to tylko za dnia się jeździ?:P

Gość gość
do;a tak kończą to tylko motocykliści,tak mają;tak???

Gość kobietazeta
" [zgłoś do usunięcia] gość ...wiocha się lansuje,blablabla... to ja mieszkam na wiosce,takiej zabitej dechami;latem tłumy ciągną nad jezioro,czy to motocykle,czy to samochody-hałasują jak diabli,no i co?takie czasy-zmotoryzowane;przecież oka se nie wyjmę z tego powodujezyk.gif minie lato i znów będzie spokójcool.gif ludzie lubią motocykle-takie czy inne to sobie nimi jeżdżą i oby im to było na zdrowie;ja nie mam nic na sumieniu więc nocą śpię jak normalny człowiek,a w dzień po prostu zajmuję sie swoimi sprawami zamiast narzekać na innych;nawet jeśli przeszkadzają mi w poobiedniej drzemce". I to jest najmądrzejsza wypowiedź w całym tym wątku. Do Fiku - coś Ci się nieco pomyliło: nie możesz poczuć na motorze wiatru we włosach, bo obowiązuje kask.