Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny:) zastanawiam się nad kierunkiem studiów. Interesuja mnie przede wszystkim wydziały medyczne. Tylko mam ogromny problem w kilku kwestiach, dlatego mam kilka pytań. bedę wdzięczna za każdą odpowiedź, chociażby na jedno z pytań. pierwsze to przede wszystkim wybór uniwersytetu. Myślałam tutaj nad UM w Łodzi i Poznaniu. 1. Który Uniwersytet lepszy pod względem poziomu, nauki, kadry, podejścia do studentów? Jak z akademikami, pracą dla studentów i ogólnie atrakcyjnością tych miast pod względem życia studenckiego? 2. Kierunek! Do tej pory myslałam głównie o stomatologii, ale zauważyłam, że w moim środowisku coraz więcej osób na pytanie co chce studiować, odpowiada że właśnie stomatologie. i tu zaczęła mieć wątpliwości, dużo czytać i natrafiłam na wydział wojskowo-lekarski w Łodzi, który przyznam - bardzo mnie zainteresował. Co sądzicie o tym kierunku? Warto się na niego udać, czy może lepszy lekarz po cywilu? czy może jednak zupełnie ta stomatologia? 3. jak to jest na tym wojskowo-lekarskim, czy konieczna jest umiejętność pływania? mam tutaj mały problem, bo po prostu nie umiem, ale myslę że jeśli bardzo bedę chciala - jestem w stanie sie nauczyć. a i jeszcze jedno to gdzie ' najłatwiej ' że tak powiem sie dostać z tych trzech wydziałów? no i na którym uniwersytecie. proszę o pomoc. nie wiem co robić.. a nie chciałabym żałować decyzji... :(

Gość Jezu
Chcialaś się pochwalić medycyną, spoko, a teraz w*********j na forum medyczne niezaradny człowieku!

Gość I to są właśnie nasi przyszli
lekarze- nawet w google nie potrafia wpisac pytania, tylko radzą sie na kafeterii i licza ze ktos a nich poszuka informacji :)